Facebook

POWER TRUCK SHOW 2017

POWER TRUCK SHOW

Finlands och en av Nordens största och mest mångsidiga transportevenemang Power Truck Show 11.-12.8.2017 i Powerpark i Härmä. Utställningsdagarna är öppna för publiken klockan 10.00-18.00 och på lördagens ljusshow 18.00-23.00. Man väntar 35 000 besökare som är intresserade av branschen samt av custombyggda och lackerade bilar och långtradare. 

MÄSSAN ÄR ÖPPEN 

Fredag 10.00 - 18.00
Lördag 10.00 - 18.00

Ljusshow på lördag 18.00-23.00

BILJETTER

En dag

Över 12 år 25 €
7-12 år 10 €

Två dagar

Över 12 år 35 €
7-12 år 15 €

Alla barn under 7 år gratis inträde.

Från P-platsen vid travbanan gratis non-stop bus direkt till porten. Unvik långt promenad!

TRANSPORTMÄSSA - ÅRETS HÖJDPUNKT

Power Truck Show, som transportmässa och lastbilsutställning, fortsätter att vara Finlands största och mest dragningskraftiga evenemang inom transportbranschen. Power Truck Show transportmässa har förankrat sin ställning bland utställare som evenemanget av hög kvalitet och klass dit man kommer år efter år för att visa upp sitt företag och göra sina produkter kända.

 

Priser för mässplatser
Alla platser är utomhus platser.

4x6 (U3) 1200 €

inkl. 2 kundinbjudan
inkl. 4 utställarkort

4x12 (U3) 1600 €

inkl. 4 kundinbjudan
inkl. 4 utställarkort
Platspriserna är VAT 0 %

5x12 (U2) 2150 €
2 side by side 3550 €
sis. 6 kundinbjudan
sis. 4 utställarkort  

13x15 (U1) 3950 €
sis. 10 kundinbjudan
sis. 6 utsällarkort

 

Beställning av el
Belysningsström 50 €
Kraftström 16A 150 €
Kraftström 32A 250 €
Kraftström 63A 350 €
VAT 0 %
Priserna inkluderar arbetet och elförbrukningen.

 

INTERNATIONELL BILUTSTÄLLNING

Välkomna att deltaga i Power Truck Show.

I bilutställningen deltar cirka tre hundra av de finaste utställningslastbilarna i Nordeuropa och Finland.

Anmälningstiden går ut 31.7.2017. På så sätt har arrangören tid att planera bilarnas plasering på utställningsområdet samt utreda login för utställarna.

Observera att de uppgifter du uppger kommer att skrivas på utställarnummerlappen. T.ex. på nummerlappen, "Ägare", står den uppgift som du uppgett under "Ägare/Företag".

Ägarens information
Företag *
Ägarens för- och efternamn *
Adress *
Postnummer och postkontor *
Land *
Telefonnummer *
E-post *
Fordons information
Bilmärke och modell (ex. Scania R 500 ) *
Årsmodell *
Bilens registernummer *
Kombinationens längd *
Välj din klass *
Interiör
Lackering
Bilens bild (Max 10 Mb)
Sallitut tiedostot: pdf, docx, doc, txt, xls, xlsx, html, mp3, wma, ppt, pptx, rar, zip, tif, jpg, jpeg, png, gif, mpeg, mpg, avi, wmv, swf, ai, odt, rtf
Övriga saker
Delta i lördagskvällen ljusshow

Logibehov *


BRA ATT VETA

 

Parkering av personbilar

Trafikövervakarna dirigerar parkeringen under utställningen. Vi ber utställare följa trafikövervakarnas anvisningar för att parkeringen sker möjligast smidigt.

UNDER FREDAGEN ÄR ENDAST DE NÄRLIGGANDE PARKERINGSPLATSERNA I BRUK. För samtliga ordnade parkeringsplatser är kostnaden 5 euro/dag.

För kännedom till dem som under lördagen anländer söderifrån:
Parkeringsområdet intill Power Park är under lördagen i bruk endast delvis. I det fall du dirigeras att köra förbi området så följer du NONSTOP skyltarna till travbanan som ligger drygt 2 km från Power Park. Därifrån går regelbundet bussar som hämtar besökarna 100 m från ingången, varför DET LÖNAR SIG att använda den smidiga och fria Nonstop transporten. För samtliga ordnade parkeringsplatser uppbärs en avgift av 5 euro/dag.

För kännedom till dem som under lördagen anländer norrifrån:
Norrifrån på Riksväg 19 ca 2 km före Power Park finns informationsskylt om travbanans P-område och DEN FRIA NONSTOP TRANSPORTEN. Sväng till vänster från huvudvägen och följ anvisningarna till travbanan varifrån det går bussar som stannar 100 m från ingången. På detta sätt får vi en smidig trafik. NORRIFRÅN ÄR DET FÖRBJUDET ATT SVÄNGA TILL VÄNSTER TILL POWER PARK!! Det lönar sig att stanna på travbanans parkering och därifrån komma med den fria transporten till närheten av ingångarna. För samtliga ordnade parkeringsplatser uppbärs en avgift av 5 euro/dag.

DÅ DU ANVÄNDER NONSTOP TRANSPORTEN KOMMER DU LÄTT OCH MED MINSTA MÖJLIGA PROMENAD ENDA TILL POWER TRUCK SHOW OCH POWER PARK.

*** PARKERINGSAVGIFTEN ÄR 5 EUR/DAG OCH NONSTOP TRANSPORTEN ÄR GRATIS FÖR ALLA!***

KOLLEKTIVTRAFIK

Den närmaste järnvägsstationen ligger i Kauhava, ca. 25 km från PowerPark. Bredvid järnvägsstationen ligger också Kauhavas taxistation.

Busstidtabellsuppgifter fås på Matkahuoltos webbsidor (www.matkahuolto.fi). De flesta bussarna stannar endast i Alahärmä centrum, ca 2-3 km från PowerPark.

GPS

Vägen som leder till PowerPark är relativt ny och därför känner inte alla navigatörer vägen. I stället för Puistotie 3, som är den officiella adressen, kan du använda Jorma Lillbackantie 16.

AVSTÅND

Kauhava..................................25 km
Seinäjoki.................................55 km
Vasa.......................................80 km
Tammerfors...........................230 km
Jyväskylä..............................230 km
Uleåborg...............................282 km
Kuopio..................................335 km
Åbo......................................390 km
Helsingfors............................404 km

FÖRSTA HJÄLP
Första hjälpstationen finns på U3-mässområdet alltså på insidan av Rio Grande-campingområdet. När man går in genom porten till Rio Grande och fortsätter ca 30 meter rakt fram finns första hjälpstationen till höger om vägen.

HUSDJUR
Det är förbjudet att ta med sig husdjur in på området. Vid hästcentret på Power Park finns hundparkering, vid frågor ring Power Park 06 4854 100.

HITTEGODS
Hittegods förs vid dagens slut till Power Park informationen, som finns vid västra gaveln av ingången till Power Palace-innekartingbana.
Du kan även ringa och höra om hittegods på telefonnummer +358 6 4854 171 eller per e-post infopiste@powerpark.fi

BANKAUTOMAT OCH BETALNINGSMEDEL
Det finns ingen bankautomat på Power Park området. Närmaste bankautomat finns i Alahärmä i Härmä Ässä-affärscentrum (avstånd ca 2 km). De vanligaste bank- och kreditkorten gäller så gott som på alla försäljningsställen som betalningsmedel. Det lönar sig dock att ha med sig kontanter.

 

Kontakt

Henrik Stoor
+358 40 152 5977

Hannele Loukasmäki
+358 40 736 0073

Om bilden ej syns ordentligt, uppdatera ny bild
captcha *
  
* Obligatoriskt fält