Power Truck Show
Olemme FacebookissaOlemme InstagramissasuomeksiPå SvenskaIn English

16.

heinä 2018

Mukana jo lähes 300 näyttelyautoa

Autonäyttelyyn on ilmoittautunut tähän mennessä lähes 300 autoa. Ilmoittautumisia tulee koko ajan lisää, saa nähdä tuleeko uusi osallistujaennätys! 

 

13.

huhti 2018

Power Truck Show - vuoden tärkein kuljetusalan messu- ja autonäyttelytapahtuma

JULKAISUVAPAA TIEDOTE

Alahärmä 13.4.2018

Power Truck Show – vuoden tärkein kuljetusmessu- ja autonäyttelytapahtuma

Powerpark huvipuiston alue täyttyy tänä vuonna jo neljättätoista kertaa kuljetusalan kansasta, kun Power Truck Show järjestetään 10.-11.elokuuta Kauhavan Alahärmässä. Vuoden 2018 kuljetusmessuilla mukana on yli 200 kuljetusmessuosastoa ja lähes 400 näyttelyautoa. Tapahtumaan odotetaan yli 30 000 kävijää.

-Tapahtuman järjestelytyöt on aloitettu hyvissä ajoin viime vuoden lopussa ja oikeastaan kaikki messuosastot on myyty muutamia paikkoja lukuun ottamatta, kertoo Mikko Nukala kuljetusmessujen saavuttamasta suuresta suosiosta. Power Truck Show luo erinomaiset puitteet yritysten näkyvyydelle ja tuotteiden esittelylle. Messujen osallistujaluettelosta löytyy koko kuljetusalan toimijoiden kirjo.  

Autonäyttelyn suosio kasvaa vuodesta toiseen ja mukana ovat Suomen ja koko Pohjois-Euroopan komeimmat kuorma-autot. Uusia autoja on rakenteilla ja uusia innokkaita autonrakentajia on liittymässä mukaan näyttelyyn. Kaukaisimmat näyttelyautot tulevat tänä vuonna Kreikasta.

Myös ohjelmarunko alkaa olla valmiina ja luvassa on uutta ohjelmaa sekä lapsille että aikuisille. Kansainväliset artistit tuovat tapahtumaan tänä vuonna uutta säpinää. Lasten iloksi Muumi, Pikku Myy ja Nipsu seikkailevat alueella ja lisäksi paikalla on lasten liikennepuisto. BullPro vetoareenalla kisataan Truck Pullingin vakioautojen SM-kisat ja viritetyille autoille on suunnitteilla oma luokka. Luvassa on myös paljon muuta motorshow’ta. Ohjelma päivittyy kesän mittaan.

 

Lisätietoja

Hannele Loukasmäki, tiedottaja, 040 736 0073, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
PTS Messut Oy / Power Truck Show
Lisätietoja tapahtumasta: www.powertruckshow.fi

 

6.

huhti 2018

Uudet verkkosivut avattu

Power Truck Show:n uudet verkkosivut on avattu!

Sivut on suunnitellut WebGarden Oy.

Yhteistyössä