Power Truck Show
Olemme FacebookissaOlemme InstagramissasuomeksiPå SvenskaIn English

Optibeam vetoareenalla Tractor/Truck Pulling Show

Tractor ja truck pulling vehkeet ottavat toisistaan mittaa U4-alueella sijaitsevalla Optibeam vetoareenalla. Härmässä ajetaan seuraavat luokat: Race Trucks 6 700 kg, Race Trucks 8 500 kg,  Super Sport 3600 kg, Super Sport 4500 kg, Limited Super Sport näytösveto ja viritetyt tieliikenteessä olevat kuorma-autot.

Messuyleisöllä on mahdollisuus päästä seuraamaan jännittävää tractor ja truck pulling show’ta perjantaina ja lauantaina. Varikolle pääsee tutustumaan pulling-kalustoon sekä siellä voi käydä moikkaamassa alan huippuja.

Härmä Pulling ry. vastaa tapahtuman aikana kilpailun käytännön järjestelyistä ja radan asianmukaisesta kisakunnosta.

Viritetyt kuorma-autot kisaavat myös voitosta

Tieliikenteessä olevat viritetyt kuorma-autot pääsevät näyttämään voimansa, kun vetoareenalla kamppaillaan Power Truck Show SM-tittelistä. Kisaan voi osallistua kuka vaan, jonka kuorma-auto täyttää kilpailuun osallistumiselle asetetut kriteerit. Sarjaan voi osallistua 3- tai 4-akselisilla kuorma-autoilla, joiden päällirakenne on vapaa. Kisaan osallistuvat kuorma-autot punnitaan vaa’alla, jonka jälkeen autoihin asetetaan lisäpainot, jotta ne saadaan samanpainoisiksi. Puuauton nosturi saa olla mukana asennettuna kuormatilan suuntaisesti. Vetotavat ovat teliveto tai nostoteli. Luokkaan otetaan mukaan viisi kilpailijaa.

Voitto ratkotaan lauantaina ja luvassa on erittäin hyvät tavarapalkinnot.

Ilmoittautumiset tieliikennekäytössä olevien kuorma-autojen vetokisaan Power Truck Show’n nettisivuilla.

Jyrinää, savua ja tulta tiedossa OPTIBEAM vetoareenalla kumpanakin tapahtumapäivänä!

Yhteistyössä

visit kauhava 2021