Power Truck Show
Olemme FacebookissaOlemme InstagramissasuomeksiPå SvenskaIn English

Tulokset 2018

                                                                                                                                      

Truck Pulling SM-vakio / Truck Pulling National Champion                                                                                              

1. Mika Nukala, Härmä, Full Pull

2. J-P Kainulainen, Iisalmi, veto 99,14

3. Anssi Nieminen, Läyliäinen, veto 81,86                                                                                                                                                                                                                   

Truck Pulling SM-viritety / Truck Pulling National Champion                                                                                           

1. J-P Kainulainen, Iisalmi, Full Pull

2. Mikko Rautiainen, Kuopio, veto 95,40

3. Jaakko Linna 94,16        

Bullpro Truck Pulling vetoreenalla kova kamppailu SM-tittelistä

Power Truck Show’n järjestäjäorganisaatio PTS Messut Oy ja Härmä Pulling ry jatkavat yhteistyötä tänäkin vuonna Truck Pulling vetokisojen merkeissä. Viime vuonna rakennettu vetorata on tämän vuoden tapahtumassa entistä kovemmalla käytöllä, kun vakiokuorma-autojen lisäksi radalle pääsevät vetämään myös viritetyt kuorma-autot. Viritetyt kuorma-autot on nimenomaisesti viritetty ainoastaan tätä kisaa varten. Härmä Pulling ry. vastaa tapahtuman aikana kilpailun käytännön järjestelyistä ja radan asianmukaisesta kisakunnosta. Viimeisen päälle rakennettu vetorata kantaa nimeä Bullpro Truck Pulling Areena ja rata sijaitsee U4-alueella.

Vakio- sekä viritetyt kuorma-autot kamppailevat SM-tittelistä Power Truck Show’ssa

Viime vuonna korkatulla vetoradalla järjestetään vakiokuorma-autojen ja tätä kisaa varten viritettyjen kuorma-autojen SM-kilpailut 10.-11.8. Power Truck Show’ssa. Sekä vakiokuorma-autot että viritetyt kuorma-autot ovat liikenteessä olevia kuorma-autoja. Kumpaankin sarjaan voi osallistua 3- tai 4-akselisilla kuorma-autoilla, joiden päällirakenne vapaa. Kisaan osallistuvat kuorma-autot punnitaan vaa’alla, jonka jälkeen autoihin asetetaan lisäpainot, jotta ne saadaan samanpainoisiksi. Puuauton nosturi saa olla mukana asennettuna kuormatilan suuntaisesti. Vetotavat ovat teliveto tai nostoteli. Perjantaina ajetaan kummassakin sarjassa 8 auton SM-karsinta ja lauantaina 5 auton SM-finaali.

Molemmissa luokissa kolme parasta palkitaan lauantaina palkintojenjakotilaisuudessa ja heille on luvassa hyvät tavarapalkinnot.

Kuorma-autojen vetokisaan otetaan ilmoittautumisia vastaan osoitteessa www.powertruckshow.fi.

Näyttävät Show vedot Truck Pulling Show:ssa

Truck Pulling Show’ssa vetävät näytösluontoisesti ratakuorma-autot sekä huipputraktorit. Mukana on myös Mad-Croc Herlevi Pulling Team koko näyttävällä kalustollaan sekä Härmän oma viime vuoden Suomen Mestari Pitkämäki ja Team Hot Hunter.

Jokirannan Bullpro Truck Pulling Areenalla on täysi vauhti päällä perjantaina ja lauantaina, kun kisassa selvitetään, että ketkä kruunataan Power Truck Show’n vetokisojen Suomen Mestareiksi.

Aikataulut Perjantai
15:15 Compact Diesel Alkuerät
15:30 Truck Pulling Show – näytösvetoja kilpakuorma-autot ja traktorit, Bullpro Areena - U4-alue
16:00 Truck Pulling –Vakioautojen Power Truck SM-karsinta, Bullpro Areena - U4-alue

Aikataulut Lauantai
13:00-13:30 Truck Pulling Show – näytösvetoja kilpakuorma-autot ja traktorit, Bullpro Areena - U4-alue
15:45 Compact Diesel Sm - Finaali
16:00 Truck Pulling – Vakiokuorma-autojen Power Truck SM-finaali, Bullpro Areena - U4-alue
16:30 Truck Pulling Show – näytösvetoja kilpakuorma-autot ja traktorit - U4-alue
 

Compact Diesel -vetokoneiden SM-osakilpailu Power Truck Show 2018 -tapahtumassa

Compact Diesel -vetokoneiden SM-osakilpailu Power Truck Show 2018 -tapahtumassa! Luvassa on taatusti vauhdikasta menoa, kun jopa 400-hevosvoimaiset Compact Diesel 600 kg -luokan vetokoneet ottavat mittaa toisistaan Bullpro Areenalla. Perjantaina klo 15:15 ajetaan alkuerät, ja voittaja ratkaistaan finaalissa lauantaina klo 15:45 alkaen.

Viivalla nähdään mm. Euroopan TOP3-koneisiin lukeutuva Evelyn ja Juho Linna (GreenTeam CD Pullingteam), sekä sähköisellä moottorinohjauksella ja muuttuvageometrisellä turbolla varustettu Disaster Puller ja Oskari Kivimäki (Motorsport Team Disaster). Teho-painosuhteeltaan nämä "pikku-Prostockit" päihittävät jopa Herlevien Valtrat!

Koneiden maksimipaino on 600 kiloa, ja ulkomuodon tulee olla tunnistettavissa jostakin traktorista. Moottori on rajoitettu tilavuudeltaan maksimissaan 2,5 litraiseksi ja 4-sylinteriseksi. Turboja sallitaan yksi ja polttoaineena käytetään dieseliä. Myös vesiruiskutus on sallittu, eikä kierrosrajoitusta ole. Luokka mahdollistaakin kustannustehokkaan pulling-harrastuksen, tarjoten todellista virittämisen iloa ja kilpailun mielekkyyttä. Suomessa Compact Dieselit kisaavat vasta toista vuottaan, ja kaudella 2018 kilpailee kaikkiaan 5 konetta. Euroopassa koneita on paljon, ja luokassa järjestetään myös EM-kilpailut.

 

 

 

Yhteistyössä