Power Truck Show
Olemme FacebookissaOlemme InstagramissasuomeksiPå SvenskaIn English

Bullpro Truck Pulling vetoreenalla kova kamppailu SM-tittelistä

Power Truck Show’n järjestäjäorganisaatio PTS Messut Oy ja Härmä Pulling ry jatkavat yhteistyötä tänäkin vuonna Truck Pulling vetokisojen merkeissä. Viime vuonna rakennettu vetorata on tämän vuoden tapahtumassa entistä kovemmalla käytöllä, kun vakiokuorma-autojen lisäksi radalle pääsevät vetämään myös viritetyt kuorma-autot. Viritetyt kuorma-autot on nimenomaisesti viritetty ainoastaan tätä kisaa varten. Härmä Pulling ry. vastaa tapahtuman aikana kilpailun käytännön järjestelyistä ja radan asianmukaisesta kisakunnosta. Viimeisen päälle rakennettu vetorata kantaa nimeä Bullpro Truck Pulling Areena ja rata sijaitsee U4-alueella.

Vakio- sekä viritetyt kuorma-autot kamppailevat SM-tittelistä Power Truck Show’ssa

Viime vuonna korkatulla vetoradalla järjestetään vakiokuorma-autojen ja tätä kisaa varten viritettyjen kuorma-autojen SM-kilpailut 10.-11.8. Power Truck Show’ssa. Sekä vakiokuorma-autot että viritetyt kuorma-autot ovat liikenteessä olevia kuorma-autoja. Kumpaankin sarjaan voi osallistua 3- tai 4-akselisilla kuorma-autoilla, joiden päällirakenne vapaa. Kisaan osallistuvat kuorma-autot punnitaan vaa’alla, jonka jälkeen autoihin asetetaan lisäpainot, jotta ne saadaan samanpainoisiksi. Puuauton nosturi saa olla mukana asennettuna kuormatilan suuntaisesti. Vetotavat ovat teliveto tai nostoteli. Perjantaina ajetaan kummassakin sarjassa 8 auton SM-karsinta ja lauantaina 5 auton SM-finaali.

Molemmissa luokissa kolme parasta palkitaan lauantaina palkintojenjakotilaisuudessa ja heille on luvassa hyvät tavarapalkinnot.

Kuorma-autojen vetokisaan otetaan ilmoittautumisia vastaan osoitteessa www.powertruckshow.fi.

Truck Pulling Show’ssa vetävät näytösluontoisesti ratakuorma-autot sekä huipputraktorit. Mukana on myös Mad-Croc Herlevi Pulling Team koko näyttävällä kalustollaan sekä Härmän oma viime vuoden Suomen Mestari Pitkämäki ja Team Hot Hunter.

Jokirannan Bullpro Truck Pulling Areenalla on täysi vauhti päällä perjantaina ja lauantaina, kun kisassa selvitetään, että ketkä kruunataan Power Truck Show’n vetokisojen Suomen Mestareiksi.

Yhteistyössä