MOTORSHOW

MOTORSHOW

Drifting

Freestyle Motocross 

Freestyle Motocross ja stunt-hyppyjen ammattilainen Sebastian SEBFMX Westberg tuo esityksensä Power Truck Show’hun kolmesti molempina päivinä! Sebastian kiertää maailmaa kisaten ja tehden ajoesityksiä leipätyökseen, mutta Power Truck Show’n mahtava yleisö ja tunnelma on jotain mitä odottaa joka vuosi uudestaan ja uudestaan!

 

Sebastianin mukaan luvassa on ennennäkemätöntä moottoripyörä-akrobatiaa ja huimia hyppyjä eikä tätä ohjelmanumeroa kannata jättää välistä.

 

Sebastian ja tiimi on myös tavattavissa alueella esitysten välissä, joten älä epäröi lähteä hakemaan nimmaria tai fanituotteita!

 

Esitykset U3-alueella esiintymislavan läheisyydessä.

 

 

Drifting

Drifting tarjoilee jännittäviä autourheilun näytöshetkiä sekä perjantaina että lauantaina Power Truck Show’ssa Mika Salo Circuitilla kello 15.00.

 

 

Tractor ja Truck pulling

 

Tractor ja truck pulling vehkeet ottavat toisistaan mittaa U4-alueella sijaitsevalla Optibeam vetoareenalla. Härmässä ajettavat luokat ja aikataulut tarkentuvat keväällä. 

 

Messuyleisöllä on mahdollisuus päästä seuraamaan jännittävää tractor ja truck pulling kilpailua perjantaina ja lauantaina. Truck ja tractor pulling kalustoon pääsee tutustumaan varikolla ja siellä voi käydä moikkaamassa alan huippuja.

 

Härmä Pulling ry. vastaa tapahtuman aikana kilpailun käytännön järjestelyistä ja radan asianmukaisesta kisakunnosta.

Ilmoittautuminen ›

 

 
Viritetyt kuorma-autot kisaavat myös voitosta

 

Tieliikenteessä olevat viritetyt kuorma-autot pääsevät näyttämään voimansa, kun vetoareenalla kamppaillaan Power Truck Show SM-tittelistä. Kisaan voi osallistua kuka vaan, jonka kuorma-auto täyttää kilpailuun osallistumiselle asetetut kriteerit. Sarjaan voi osallistua 3- tai 4-akselisilla kuorma-autoilla, joiden päällirakenne on vapaa. Kisaan osallistuvien kuorma-autojen on tultava paikalle kilpailupainoisena eli 18,5 tonnisena. Kisaan osallistuvat kuorma-autot punnitaan vaa’alla. Puuauton nosturi saa olla mukana asennettuna kuormatilan suuntaisesti. Vetotavat ovat teliveto tai nostoteli. Luokkaan otetaan mukaan viisi kilpailijaa.

 

Voitto ratkotaan lauantaina SM-osakilpailun jälkeen ja luvassa on erittäin hyvät tavarapalkinnot.

 

Ilmoittautumiset tieliikennekäytössä olevien kuorma-autojen vetokisaan Power Truck Show’n nettisivuilla.

 

Jyrinää, savua ja tulta tiedossa OPTIBEAM vetoareenalla kumpanakin tapahtumapäivänä!

 

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan kisaan ›

 

 

"Tractor Pulling eli traktoriveto on moottoriurheilulaji, jossa traktorilla tai muulla vetoajoneuvolla vedetään painonsiirtolaitetta eli jarruvaunua vähintään 130 metrin pituisella, johon on laskettu turva-alue mukaan ja vähintään 10 metriä leveällä maaradalla mahdollisimman pitkän matkan. Tavallisesti useampi kuin yksi traktori vetää ensimmäisellä tai toisella vedolla full pullin eli täyden vedon eli jarruvaunua vedetään vähintään 100 metriä. Full pullin vetäjät menevät finaaliin eli pull-offiin, joka ajetaan raskaammalla vaunun asetuksella. Pull-offissa pisimmälle vetänyt on luokan voittaja."

Yhteistyössä

 

Blåkläder

 

Mainosvarikko Kauhava Pohjanmaan Osuuspankki
Lippu.fi
Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä