Seminaari

Seminaari

Seminaari

power truck show seminaari

 

Paikka:

Power Truck Show, Powerpark, Alahärmä

Palace Areena, Magnum-elokuvateatteri

 

Aika: 9.8.2024, kello 14.00

 

Seminaari on avoin kaikille
 
lisää nuoria kuljetusalalle
 

Suomessa on noin 9 500 kuljetusyritystä. Ne ovat tyypillisesti pieniä perheyrityksiä, ja lähes puolet kuljetusyrityksistämme liikennöi yhdellä autolla. Viime aikoina kuljetusyrittäjien keski-ikä on ollut kasvussa, sillä nuoria ei ole aloittanut kuljetusyrittäjinä samassa tahdissa kuin vanhat ovat lopettaneet. Myös työsuhteisten kuljettajien kohdalla tilanne on samantapainen ja kuljettajakaarti ikääntyy.

 

Kuljetusyrityksiä tarvitaan kuitenkin myös tulevaisuudessa, ja nuoria pitäisi saada innostumaan kuljetusyrittäjyydestä. Yrittäjyys ei ole pelkkää ruusuilla tanssimista, mutta hyvillä pohjatiedoilla, oikealla asenteella ja riittävällä ahkeruudella menestymiseen on täydet mahdollisuudet. Kaikista meistä ei ole yrittäjiksi, eikä tarvitsekaan olla. Kuljetusalan yritykset tarvitsevat myös osaavia työntekijöitä.

 

Power Truck Show:n tämän vuoden seminaarissa keskustellaan nuorten kuljetusyrittäjyydestä ja siitä, miten nuoria saataisiin houkuteltua kuljetusalalle yrittäjiksi ja kuljettajiksi. Seminaarin alustajina kuullaan muun muassa nuoria yrittäjiä ja alan sidosryhmien edustajia.

 

Power Truck Show:n juhlavuotena on hyvä palauttaa mieliin, että tapahtuman yhtenä tarkoituksena on alusta saakka ollut tuoda kuljetusalaa positiivisella tavalla tunnetuksi ja innostaa nuoria valitsemaan kuljetusala omaksi urakseen.

 

Seminaari järjestetään perjantaina 9.8.2024 kello 14.00 Powerparkin Palace Areenassa, Magnum-teatterissa ja se on avoin kaikille halukkaille. Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Power Truck Show ja Suomen Logistiikka ja Kuljetus SKAL ry.

 

Ohjelma

 

Avaus

Jussi Mikkola, Power Truck Show

 

 

Yhteistyössä

 

Blåkläder

 

Mainosvarikko Kauhava Pohjanmaan Osuuspankki
Lippu.fi
Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä