Truck Pulling

Truck Pulling

Truck Pulling

Optibeam vetoareenalla Tractor/Truck Pulling SM-osakilpailu

 

Tractor ja truck pulling vehkeet ottavat toisistaan mittaa U4-alueella sijaitsevalla Optibeam vetoareenalla. Härmässä ajetaan seuraavat luokat: Race Trucks 6 700 kg, Race Trucks 8 500kg, Super Sport 3 600 kg, Super Sport 4 500 kg, Limited Super Stock, Farm Sport 6 000 kg ja viritetyt tieliikenteessä olevat kuorma-autot.

 

Aikataulut ja ajettavat luokat:

Perjantai 11.8.2023, kello 15.30

Compact Diesel

Race Trucks 6 700 kg

Limited Super Stock

Farm Sport 6 000 kg

 

Lauantai 12.8.2023

Kello 13.00

Race Trucks 6 700 kg

 

Kello 15.30

Super Sport 3 600 kg

Super Sport 4 500 kg

Race Trucks 8 500 kg

 

Messuyleisöllä on mahdollisuus päästä seuraamaan jännittävää tractor ja truck pulling show’ta perjantaina ja lauantaina. Varikolle pääsee tutustumaan tractor pulling kalustoon sekä siellä voi käydä moikkaamassa alan huippuja.

 

Härmä Pulling ry. vastaa tapahtuman aikana kilpailun käytännön järjestelyistä ja radan asianmukaisesta kisakunnosta.

 

Viritetyt kuorma-autot kisaavat myös voitosta

 

Tieliikenteessä olevat viritetyt kuorma-autot pääsevät näyttämään voimansa, kun vetoareenalla kamppaillaan Power Truck Show SM-tittelistä. Kisaan voi osallistua kuka vaan, jonka kuorma-auto täyttää kilpailuun osallistumiselle asetetut kriteerit. Sarjaan voi osallistua 3- tai 4-akselisilla kuorma-autoilla, joiden päällirakenne on vapaa. Kisaan osallistuvat kuorma-autot punnitaan vaa’alla, jonka jälkeen autoihin asetetaan lisäpainot, jotta ne saadaan samanpainoisiksi. Puuauton nosturi saa olla mukana asennettuna kuormatilan suuntaisesti. Vetotavat ovat teliveto tai nostoteli. Luokkaan otetaan mukaan viisi kilpailijaa.

 

Voitto ratkotaan lauantaina SM-osakilpailun jälkeen ja luvassa on erittäin hyvät tavarapalkinnot.

 

Ilmoittautumiset tieliikennekäytössä olevien kuorma-autojen vetokisaan Power Truck Show’n nettisivuilla.

 

Jyrinää, savua ja tulta tiedossa OPTIBEAM vetoareenalla kumpanakin tapahtumapäivänä!

 

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan kisaan ›

 

 

"Tractor Pulling eli traktoriveto on moottoriurheilulaji, jossa traktorilla tai muulla vetoajoneuvolla vedetään painonsiirtolaitetta eli jarruvaunua vähintään 130 metrin pituisella, johon on laskettu turva-alue mukaan ja vähintään 10 metriä leveällä maaradalla mahdollisimman pitkän matkan. Tavallisesti useampi kuin yksi traktori vetää ensimmäisellä tai toisella vedolla full pullin eli täyden vedon eli jarruvaunua vedetään vähintään 100 metriä. Full pullin vetäjät menevät finaaliin eli pull-offiin, joka ajetaan raskaammalla vaunun asetuksella. Pull-offissa pisimmälle vetänyt on luokan voittaja."

Yhteistyössä

 

Blåkläder

 

Mainosvarikko Kauhava Pohjanmaan Osuuspankki
Ajolinja Mascus Lippu.fi
Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä