Suomen vahvin Mies ja Nainen

Suomen vahvin Mies ja Nainen

Suomen vahvin mies ja nainen

SUOMEN VAHVIn MIES JA NAINEN 2023

 

Suomen Vahvin Mies titteli selviää 36. kerran ja Suomen Vahvin Nainen selvitetään 24. kerran Power Truck Show’n yhteydessä 11.-12.08.2023.

 

Alustava aikataulu Suomen Vahvin Mies ja Nainen 2023 -kilpailu

 

Kisa-alue sijaitsee kartingradan B-katsomon alapuolella. 

 

PERJANTAI 11.08.2023

 

Klo 10.00 Naisten karsintakilpailu

Klo 14.30 Miesten finaalikilpailu

 

LAUANTAI 12.08.2023

 

Klo 10.00 Naisten finaalikilpailu

Klo 14.00 Miesten finaalikilpailu

 

Maailman pisimpään yhtäjaksoisesti toteutettu kilpailu on aina ollut haasteellinen ja armoton. Historiansa kovimman siitä tekee se, että kilpailijat joutuvat selvittämään 10 lajia kahden päivän aikana. Vedetään kuorma-autoa, nostetaan tukkia ja kiviä, kannetaan 180 kg:n säkkiä jne. Tulee olla voimaa, kestävyyttä, nopeutta ja taitoa, jotta kaikesta voi selvitä.

 

Miesten tie mestaruuskilpailuun käy karsintojen kautta siten että kolmesta karsintakilpailusta selviää kolme parasta 105 kg:n ja yli 105 kg:n kilpailijaa finaaliin sekä vuoden 2022 mestarit itseoikeutetusti, jolloin viivalla on 20 Suomen parasta voimamiestä valmiina selvittämään kuka on kovista kovin, Suomen Vahvin Mies 2023.

105 kg:n sarjasta on paha mennä sanomaan mitään etukäteen, koska finalistit ovat tasainen ja kova nippu ja potentiaalia voittoon on koko porukalla.

 

Yli 105 kg:n sarjassa kilpailee jo viidesti mestaruuden vienyt Mika Törrö. Kukaan ei ennen Mikaa ole viittä voittoa saavuttanut ja nyt mestari hakee historiallista kuudetta voittoa. Viime vuonna syntyi jo todellinen kilpailu voitosta ja vuosi on taas ollut haastajilla aikaa teroittaa kynsiään ja olla esteenä Törrön tavoitteille.

 

Naisten osalta mielenkiintoa herättää se, että kilpailuun starttaa ainakin kaksi entistä mestaria, Salla Romo ja Laura Koskenniemi, joten hallitseva mestari Nelma Niemisellä tulee olemaan täysi työ, jos hän lähtee mestaruuttaan puolustamaan.  Ketään muutakaan ei voi pois sulkea, ei miehissä eikä naisissa, sillä matkalla voi tapahtua mitä tahansa.

 

Tähän kaikkeen voimailuun yhdistyy kansainvälisen kuljetusmessu- ja autonäyttelytapahtuman Power Truck Show’n monipuolinen tarjonta. Tapahtumassa on jälleen tarjolla yli 500 näyttelyautoa, ammattilaisten kuljetusmessut, monenlaista motorshow -ohjelmaa, musiikkia ja erityisen mahtava tunnelma. Kesän paras viikonloppu on katettu.

 

Toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleeksi kannustamaan Suomen vahvimpia naisia ja miehiä.

Yhteistyössä

 

Blåkläder

 

Mainosvarikko Kauhava Pohjanmaan Osuuspankki
Ajolinja Mascus Lippu.fi
Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä