Ankomst till evenemanget

Ankomst till evenemanget

 

NONSTOP-TRANSPORTER FRÅN TRAVBANAN PÅ LÖRDAG
 

På lördag har publiken möjlighet att åka med den avgiftsfria nonstop-transporten från Härmä travbana på adressen Härmäntie 38 till evenemangsområdets omedelbara närhet. Kör enligt skyltningen till Härmä travbana (Härmän Ravirata) på Härmäntie 38. Därifrån avgår bussar non stop till evenemangsområdet. Det lönar sig att använda den smidiga, avgiftsfria nonstop-transporten. 

 
PARKERING
 

På fredag och lördag parkerar mässbesökarna i närparkeringar. På lördag erbjuds dessutom parkering på Härmä travbana, därifrån Härmän Liikenne kör nonstop med bussar till en hållplats som ligger nära evenemangsområdet, cirka 100 meter från inträdesporten till området.

 

Skyltar visar vägen till parkeringsområdena och trafikdirigerare styr parkeringen under evenemanget. Vi ber att alla besökare följer trafikdirigerarnas signaler så att parkeringen sker så smidigt som möjligt.

 

Parkeringen kostar 5 €/bil/dag på både närparkeringarna och Härmä travbana.

 

Besökare kan betala för parkeringen i Power Truck Shows biljettkassa, vid infarten till eller utfarten från parkeringsområdet samt i PowerPark-nöjesparkens biljettkassor.

 

Härmä travbana (Härmän Ravirata) finns på adressen:

Härmäntie 38, 62300 Härmä


Närparkeringarna finns på adresserna:
Ankomst från söder:

Yliviitalantie 112, 62300 Härmä eller Jorma Lillbackantie 1, 62300 Härmä.

 

Ankomst från norr:

Yliviitalantie 112, 62300 Härmä.

 

På Riksväg 19 finns skyltar som visar vägen till närparkeringarna och Härmä travbana (Härmän Ravirata) för bilar som kommer från både norr och söder. Skyltningen börjar ca 14 kilometer före evenemangsområdet.

 

Alla trafikarrangemang gäller också nöjesparkens kunder.

 

Parkeringsplatserna på gården till köpcentret RoadHouse är reserverade för köpcentrets kunder.

 

PARKERING FÖR RÖRELSEHINDRADE
 

Parkeringen för rörelsehindrade får användas endast med officiellt tillstånd. I evenemangsområdets omedelbara närhet finns ytterst begränsat med utrymme för parkering. Parkeringsplatser för rörelsehindrade har reserverats i parkeringsområdet för A-läktaren på PowerParks utomhuskartingbana (Mika Salo Circuit). Utrymmet är ytterst begränsat, och vi ber att du har tålamod.

 

Trafikdirigerarna visar vägen till parkeringen för rörelsehindrade och informerar om situationen.

 

Om parkeringen för rörelsehindrade är fullsatt har föraren möjlighet att köra personen till ingångsporten och därefter åka med bilen till en närparkering eller till parkeringen på Härmä travbana (Härmän Ravirata, endast på lördag). Därifrån kan föraren åka med Härmän Liikenne nonstop-busstransport tillbaka till evenemangsområdet. Bussen stannar ca 100 meter från evenemangsområdets ingångsport.

 

PARKERING FÖR BUSSAR
 

Bussarna dirigeras med skyltningen till en parkering som finns nära ingångsporten. Dessutom finns det plats för fler än tio bussar vid det nya köpcentret RoadHouse som ligger vid riksväg 19.

 

MOTORCYKELPARKERING
 

Motorcykelparkeringen ligger vid vägen som leder från riksväg 19 till nöjesparken, till vänster genast efter bron.

 

UTSTÄLLARNAS PARKERING
 

Parkeringen för utställare och press finns på adressen Yliviitalantie 112, 62300 Härmä.

 

KOLLEKTIVTRAFIKEN
 

Tåg

Den närmaste järnvägsstationen ligger i Härmä, cirka 1,5 kilometer från nöjesparken och evenemangsområdet på PowerPark. En del av tågen från söder och norr gör uppehåll på Härmä station sommartid. Från Härmä station har ordnats en avgiftsfri busstransport till evenemanget och nöjesparken från alla tåg som gör uppehåll på stationen.

 

Mer exakta tågtidtabeller finns på adressen www.vr.fi

 

Buss

Busstidtabellerna finns på adressen www.matkahuolto.fi

 

TAXI
 

Kontaktinformationen för taxi finns här >

 

GPS-positionering
 

Power Truck Show ordnas på PowerPark, vars officiella adress är Puistotie 3, 62300 Härmä. Vägen är dock relativt ny och syns inte på kartan i alla navigatorer. I detta fall är det bra att använda adressen Jorma Lillbackantie 1 i stället för adressen Puistotie 3. Alahärmä hör till Kauhava stad.  

 

i samarbete

 

Blåkläder

 

Mainosvarikko Kauhava Pohjanmaan Osuuspankki
Ajolinja Mascus Lippu.fi
Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä