Ankomst till evenemanget

Ankomst till evenemanget

 

 

Parkering

Parkering för mässbesökare under fredag finns på närparkeringar och på lördag på närparkeringar och Härmä travbanan. Det finns skyltar till parkeringsplatser och trafikledning till parkeringar under evenemanget. Vi ber er följa trafikledarnas instruktioner så att parkeringen löper så smidigt som möjligt.

Parkeringen kostar 5 € / bil/dag både på den närliggande parkeringen. 

 

Du kan betala för parkeringen vid ankomsten eller när du avlägsnar dig från området på parkeringen och vid biljettförsäljningen på PowerPark nöjesfält.

 

På fredag och lördag finns ett närliggande parkeringsområde på Jorma Lillbackantie 1, 62300 Härmä/Kauhava. Det finns skyltar till närparkeringarna på riksväg 19, ca 14 km före PowerPark nöjesfält.

Genom att följa skyltarna hittar du fram.

 

Alla trafikarrangemang gäller även för nöjesparkskunder.

 

Parkeringsplatserna vid Road House köpcentrum är reserverade för köpcentrets kunder.

 

Personbilar

 

PÄ LÖRDAG OCH FREDAG - NÄRPARKERIGARNA

Följ skyltarna på riksväg 19, cirka 14 km före PowerPark nöjesfält.

DET ÄR FÖRBJUDET ATT SVÄNGA TILL VÄNSTER NÄR MAN KOMMER FRÅN NORR.

 

Inva parkering

 

Användning av handikapparkeringen är tillåten med behörigt tillstånd. I omedelbar närhet av området finns det mycket begränsat antal parkeringsplatser. Reserverade parkeringsplatser för handikappade finns på PowerPark parkeringsområde vid utekartingbanan (Mika Salo Circuit) intill A-läktare. Det finns mycket begränsat antal platser, ha därför tålamod. Trafikledarna guidar och upplyser om situationen på platsen. Om handikapp parkeringen är fullsatt har besökaren möjlighet att föra den handikappade passageraren till ingången och efter det föra bilen till närparkeringen eller till travbanans parkering (endast på lördag) varifrån det går non stopp buss fram till 100 m från ingången.

 

Bussparkering

 

Genom att följa skyltarna på vägen guidas bussarna till parkeringen nära ingångarna. Även vid det nya Road House köpcentret vid riksväg 19 finns utrymme för mer än tio bussar.

 

Motorcykel parkering

 

Motorcykelparkeringen ligger vid vägen som leder från riksväg 19 till nöjesparken strax efter bron till vänster.

 

Parkering för mässutställare

 

Parkeringsplatsen för mässutställare och pressen finns på Yliviitalan 112, 62300 Härmä/Kauhava.

 

Non-stop transportering

 

Allmänheten har möjlighet att använda gratis nonstop transporter på lördag från Härmä travbana till omedelbar närhet av evenemangsområdet. Genom att följa skyltarna hittar du till Härmä travbanan, därifrån det går non stop bussar till evenemangsområdet. Det lönar sig att använda denna smidiga avgiftsfria non stop transporten. Non stop hållplatsen är markerad på kartan som du hittar här >> .

 

Kollektivtrafik

 

MED TÅG

Närmaste järnvägsstation ligger i Härmä ca 1,5 km från PowerPark nöjespark och från evenemangsområdet. En del av de söder- och norrgående tågen stannar vid Härmä station under sommartiden från och med den 19 juni 2018. Från Härmä station går det gratis buss från alla tåg som stannar på stationen till evenemanget och nöjesparken.

 

Utanför sommarsäsongen ligger närmaste station i Kauhava centrum cirka 25 kilometer från PowerPark.

Exakta tågtidtabeller finns på www.vr.fi

 

med BUSs

 

Busstidtabeller finns på www.matkahuolto.fi. Observera att bussarna stannar i centrum av Alahärmä 2–3 kilometer från PowerPark.

 

GPS lokalisering

 

Power Truck Show arrangeras i PowerPark, vars officiella adress är Puistotie 3, 62300 Härmä. Vägen är dock relativt ny varför den inte finns på alla navigatorers karta. I stället för Puistotie 3 kan du använda adressen Jorma Lillbackantie 1. Alahärmä hör till staden Kauhava.

Yhteistyössä

 

Blåkläder

 

Mainosvarikko Kauhava Pohjanmaan Osuuspankki
Ajolinja Mascus Lippu.fi
Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä