Ajankohtaista

Ajankohtaista
31.03.2024
Piirustuskilpailu lapsille ja nuorille
Power Truck Show järjestää jälleen piirustuskilpailun lapsille ja nuorille   Piirrä rekka/kuorma-auto tai muu Power Truck Show aiheinen piirustus.   Piirustukset arvioidaan eri luokissa iän mukaan (syntymävuoden perusteella): 4-6 vuotiaat ... Näytä »
12.08.2023
LÄHIPARKIT TÄYNNÄ!
Nyt kannattaa ehdottomasti käyttää Raviradan pysäköintiä, josta pääsee nonstop bussilla tapahtuma-alueen läheisyyteen noin 100 metrin päähän sisääntuloportista. Härmän Ravirata sijaitsee osoitteessa:Härmäntie 38, 62300 Härmä Härmän Raviradalle on opasteet Valtatie 19 ... Näytä »
12.08.2023
Varaa käteistä mukaan, maksupäätteiden kanssa ongelmia
Meillä on maksupäätteiden kanssa ongelmia. Asiaa selvitellään koko ajan.Mikäli olet vielä matkalla, niin varaudu myös käteiseen.Yritämmme parhaamme mukaan selvitää tilannetta!
09.08.2023
Kuljetusmessuilla mukana - Renault Trucks
Renault Trucks Power Truck Show:ssa 2023 uudella osastopaikalla U406 Renault Trucks on mukana Power Truck Show:ssa 11.-12.8.2023 uudella osastopaikalla U406 autonäyttelyalueella. Esillä on T-sarjan asiakasautoja, C-sarja sekä polttoainetehokkaalla Turbo Compound ... Näytä »
02.08.2023
Mukana kuljetusmessuilla - Milcoa
Kevyemmän raskaskaluston puolesta - Alcoa Wheels -maahantuoja Milcoa on tavattavissa osastolta U350. Esittelyssä mm. kevyempi 19,5 x 7,50 jonka paino on pudonnut uuden sarjan myötä lähes 2 kg.  Milcoa vastaa takoalumiinivanteiden ... Näytä »
02.08.2023
Kuljetusmessuilla mukana - Fleetskills
Power Truck Show:ssa on nyt loistava mahdollisuus päästä tutustumaan tai liittymään Fleetskills-palveluun ja kuljettajat pääsevät tarkastamaan omia koulutus- ja pätevyystietojaan Fleetskills-palvelusta (ammattipätevyyden jatkokoulutuspäivät ja myönnetyt kortit).  Tämän lisäksi voit tulla kokeilemaan ... Näytä »
02.08.2023
Kuljetusmessuilla mukana - Alucar
Tervetuloa Alucarin messuosastolle U389 tutustumaan markkinoiden kevyimpiin ja kestävimpiin puutavarapankkoihin ja päällerakenteisiin. Alucar on maailman johtava puutavara-autojen päällerakentaja, joka varustelee autosi toiveidesi mukaan.
27.07.2023
PTS Magazine - Kovanluokan autonrakentaja  
Øyvind Jensen Termotransport on monelle autoalan ihmiselle tuttu nimi. Vuodesta 1968 saakka toiminut perheyritys sijaitsee Fauskessa Norjassa. Jensenin erikoisvalmisteinen Scania 770S XXL Longline on erikoinen nähtävyys, jonka hollantilainen Vlastuin on ... Näytä »
27.07.2023
PTS Magazine - Veljekset Seppälän katseenvangitsijat
Veljekset Seppälän veljeksillä Larilla ja Terolla oli viime vuonna kiireinen Power Truck Show’n tapahtumaviikko. Scania S650 oli nimittäin vielä viimeisellä viikolla teipattavana Santala Printillä, mutta niin vain valmista tuli ja ... Näytä »
27.07.2023
PTS Magazine - Jääkiekon huumaa
- Kun Suomi voitti vuonna 2022 kultaa jääkiekon MM-kisoista, halusimme osoittaa kunnioitusta jääkiekkomaajoukkueelle ja erityisesti samana vuonna 60 vuotta täyttäneelle jääkiekkovalmentajalle Jukka Jaloselle, Mikael Sjöblom kertoo. Aihe oli ollut jo ... Näytä »
27.07.2023
PTS Magazine - Kalastuskaupungin symboli 
Fredrik Persson ja Ida Mårtensson ovat kotoisin Simrishamnista, joka on vanha kalastuskaupunki Kaakkois-Ruotsissa. Simrishamnin asukkaat elivät vuosia kalastuksesta Itämerellä ja tästä Fredrikille ja Idalle syntyi ajatus vuonna 2022 rakennetun Volvo ... Näytä »
27.07.2023
PTS Magazine - Sami Koivisto Ky
Sami ”taata” Koivisto aloitti yritystoiminnan pyöräkuormaajan ostolla töineen v. 1999 25-vuotiaana. Pian mukaan kuvaan astui Välimäeltä ostettu puuauto ja joku sora-autokin oli kuvissa mukana pitkään. Tällä hetkellä yrityksellä on viisi tukkirekkaa, ... Näytä »
27.07.2023
PTS Magazine - Torstaina rakentuu Power Truck Show
Torstaina rakentuu vuoden 2023 kuljetusalan kansainvälinen suurtapahtuma Power Truck Show. Kaikki tekevät kovasti töitä, että kaikki olisi valmiina perjantaita ja lauantaita varten. Näytteilleasettajat rakentavat messuosastoja ja autonäyttelyyn saapuvia autoja ... Näytä »
27.07.2023
PTS Magazine - Siisti kulkupeli koulutuskäyttöön 
- Viime vuoden lopulla saimme luvan koulutuskuntayhtymältä aloittaa valmistelut, jonka tarkoituksena oli hankkia uudempi rekkaveturi 20 vuotta vanhan tilalle, Janne Liimatainen kertoo. Tarkoituksena oli hankkia auto, jolla olisi mahdollista pienillä ... Näytä »
27.07.2023
PTS Magazine - Pienet isojen rinnalla 
Isojen kuorma-autojen rinnalla autonäyttelystä löytyy muita ajoneuvoja, jotka kilpailevat pakettiautot, pick-up ja van. Van-osastolla on tänä vuonna mukana muun muassa vantaalainen Santeri Holmberg, joka osallistuu Power Truck Show tapahtumaan ensimmäistä ... Näytä »
27.07.2023
Kuljetusmessuilla mukana - HAWE Finland Oy
HAWE Finland Oy tarjoaa korkealaatuisia hydrauliikkatuotteita ja -järjestelmiä mobile sekä teollisuussovelluksiin.  HAWElla on laaja jälleenmyyntiverkosto, joka palvelee ympäri Suomen. Meiltä saat suunnittelun, huollon, asennuksen ja tuotteet laajasta varastostamme. Emoyhtiömme HAWE ... Näytä »
27.07.2023
Kuljetusmessuilla mukana - Metsäalan kuljetusyrittäjät
Härmän Power Truck Show osastolla U140 on metsäala voimallisesti mukana! Uusien kuljettajien tarve on suuri ja osastolla voi tutustua nykyaikaisiin ajo- ja kuormaussimulaattoreihin.  Osastoamme mahdollistavat: Metsämiesten Säätiö, Metsähallitus, Metsätalous Oy, Stora ... Näytä »
27.07.2023
Kuljetusmessuilla mukana - Kärcher
Kun pestävän ajoneuvon koko ja pestävä pinta-ala kasvaa, muodostuu myös työergonomia entistä tärkeämmäksi tekijäksi. Pesuhalleihin asennettava, seinäkiinnitteinen letkurata parantaa ergonomiaa ja nopeuttaa pesuprosessia huomattavasti. Kun rata varustetaan vielä omalla pesuainepistoolilla ... Näytä »
27.07.2023
Kuljetusmessuilla mukana - Work Cars  
Work Cars syntyi intohimosta palvella paremmin.  Joskus hyvä yritysidea voi syntyä kahden työkaverin keskustelun tuloksena. Reilut seitsemän vuotta sitten Tero Tarvainen ja Mikael Mäkinen tapasivat työpaikallaan autokaupassa. Molemmilla oli takana jo ... Näytä »
27.07.2023
PTS Magazine - Pienoismalli perinteitä kunnioittaen
Pienoismalli perinteitä kunnioittaen  Markku Vuolukka on viettänyt paljon aikaa viimeisimmän pienoismalliprojektin parissa. – Täällä on ollut pienoismalli pöydällä viime syksystä asti ja siitä on kovaa vauhtia rakentumassa mestaria Mikko Nukalaa ... Näytä »
27.07.2023
PTS Magazine - Hellou täältä tulee Johnny Cash 
Kosken Autokeskuksella oli pihalla Freigliner 6x4 teliveto jenkkiveturi. Siellä omistajien harrastuksena on jenkkiautot, henkilö- ja kuorma-autot. Joten aloin puuhaamaan heidän kanssaan tätä projektia ja sain muutaman vinkin mistä he pitävät ja ... Näytä »
18.07.2023
PTS Magazine - Harvinaisuuksista ei luovuta 
Markku Salosen harvinainen Volvo FH16 on mukana Power Truck Show’n autonäyttelyssä. Volvo on viimeisimpiä FH16 malleja vuodelta 2001. Auto on ollut ihan uudesta Markun yrityksessä Kuljetusliike Markku Salonen Oy:llä ja ... Näytä »
18.07.2023
PTS Magazine - Mika Koskisen suunnitelmien mukainen DAF
M J Koskinen Oy esittelee yrityksen 20 vuotisen taipaleen kunniaksi rakennetun vuosimallin 2022 DAF XG+. Yrityksen juhlavuotta on kuitenkin oikeasti vietetty vuonna 2021, mutta monien valitettavien tapahtumien jälkeen auton rakentaminen ... Näytä »
18.07.2023
PTS Magazine - Vielä yksi auto
Aloitin erikoismaalausten tekemisen 90-luvun alussa ammattimaisesti. Meitä erikoismaalareita oli silloin yhden käden sormin laskettava määrä. Totta kai Truckers Festivaaleille Karjaalle piti lähteä tekemään työnäytöstä kynäruiskulla ja markkinoimaan omaa tekemistä. Taisi ... Näytä »
11.07.2023
PTS Magazine - Mackin saapuu Irlannista 
K Mackin Transport Limited perustettiin vuonna 2003. Se on perheyritys, jonka Kevin Mackin perusti vaimonsa Carolin kanssa. Yhden auton yrityksestä on kasvanut 28 työkuorma-auton yritykseksi ja jolla on vaikuttava kokoelma ... Näytä »
11.07.2023
PTS Magazine - Lapin maisemia ja kotkan liitoa  
Ranuan Piittisjärveltä kantautuu Lapin maisemat myös Etelä-Pohjanmaan lakeuksille Härmään, kun Hanhisuanto suuntaa kalustonsa kanssa Power Truck Show’hun. Autonäyttelyyn tullaan kahdella autolla, jotka kumpikin ovat kokeneet suuret muodonmuutokset. Kotkateemainen auto on ... Näytä »
11.07.2023
PTS Magazine - Etelä-Pohjanmaan pelastuslaitos
Mitä varautuminen on, miten minä varaudun? Varautuminen kuuluu meille kaikille, jotka tahdomme häiriöttömän toiminnan jatkuvan. Sähkönjakelun toimintahäiriö lamauttaa tärkeitäkin toimintoja ja pitkittyneissä tilanteissa ongelmat kertaantuvat meillä kaikilla, myös pelastuslaitoksella. Esimerkiksi polttoaineiden jakelun ... Näytä »
11.07.2023
PTS Magazine - Elämäntyö 2022 – Erkki Ristimaa
Erkki Ristimaa aloitti kuorma-autohommat vuonna 1968, sittemmin hän perusti oman yrityksen vuonna 1982. Viime vuonna tulikin kuluneeksi 40 vuotta siitä, kun Erkki perusti Kuljetus Ristimaan. Erkille on ollut aina tärkeää, ... Näytä »
11.07.2023
PTS Magazine - Elämäntyö 2022 – Carl-Johan Blomqvist 
Carl-Johan Blomqvist on Powder-Transin perustaja ja hän toimii edelleen yrityksen hallituksen puheenjohtajana. Vuonna 1972 perustettu yritys on kasvanut vuosikymmenien saatossa yhden miehen yrityksestä yhdeksi suurimmista toimijoista jauhekuljetusalalla. Viime vuonna yritys ... Näytä »
11.07.2023
PTS Magazine - Kuljetus Auvisen tyylitelty juhla-auto 
Kuljetus Auvisen kalusto on aina näyttävää ja nyt 70-vuotisen yritystaipaleen kunniaksi on rakennettu uusi Scania. Hieman poikkeuksellista on se, että uuden Scanian kylkiä koristaa kummankin puolen Volvon kuvat. Mikan isä ... Näytä »
11.07.2023
Kuljetusmessuilla mukana - Vannetukku, se edullisempi ja laadukkaampi autoilijan nettikauppa 
Vannetukku haluaa palvella suomalaista autoilijaa parhaalla mahdollisella tavalla. Se on meille kunnia-asia, josta olemme ylpeitä. Suomalaisen autoilijan etu on meille kaikki kaikessa. Siitä emme tingi ikinä.  Asiakkaat etsivät nyt edullisia ja ... Näytä »
11.07.2023
Kuljetusmessuilla mukana - Rst-Steel Oy laajentaa palvelualuettaan Ouluun
Kysynnän kasvaessa olemme päättäneet avata uuden toimipisteen Oulun alueelle aivan 4-tien varteen, Kempeleen Zateliittiin. Oulun toimipisteeltä löydät myymälästämme tutut tuotteet, jonka lisäksi avaamme upean showroomin alan johtaville tuotteille.  Saman katon alle ... Näytä »
11.07.2023
Kuljetusmessuilla mukana – Unilink & Ko-Met Oy 
Kardaaniasiantuntijat palveluksessasi. Meiltä saat kaikki kardaaneihin liittyvät työt ja varaosat.  Tervetuloa messuosastolle U306. 
11.07.2023
Kuljetusmessuilla mukana – Nokian Renkaat 
Nokian Renkaat kehittää ja valmistaa premium-renkaita ihmisille, jotka arvostavat turvallisuutta, vastuullisuutta ja luotettavuutta. Autamme maailmaa ajamaan fiksummin. Pohjoisen perintömme innoittamana valmistamme henkilöautoihin, kuorma-autoihin ja raskaisiin työkoneisiin innovatiivisia tuotteita, jotka tarjoavat ... Näytä »
11.07.2023
Kuljetusmessuilla mukana - Karhuline Truck Customs – yksilöllistä palvelua 
Karhuline Truck Customsin tarina sai alkunsa Power Truck Show’ssa vuonna 2006. Yritystä luotsaavat voimapari Jani Paukku ja Tiina Karhula. - Lähdimme viettämään kaveriporukalla mukavaa viikonloppua Härmään vuonna 2006, mutta reissusta ... Näytä »
11.07.2023
Kuljetusmessuilla mukana – Fennosteel Oy 
FennoSteel Oy on Pohjoismaiden suurin pakoputkistojen sekä teollisuuden ohutseinäisten teräsputkien valmistaja. Pakoputkistoissa Fennon asiakkaita ovat mm. johtavat eurooppalaiset varaosien tukkukauppiaat, jakelijat sekä ajoneuvo- ja työkonevalmistajat. Teräsputkissa Fennon asiakkaina ovat teräsrakentamisen ... Näytä »
11.07.2023
Kuljetusmessuilla mukana – ESSEL  
ESSEL yhdessä Liljendalin Hinauspalvelu Oy:n kanssa esittelevät uuden ER4120-mallin nimeltä T-REX. T-REX malli on ESSELin lippulaiva raskaaseen hinausautokalustoon, jonka yhdistetty vetovoima on 80 tonnia. Auto on täysin varustettu 5 vinssillä ... Näytä »
11.07.2023
Kuljetusmessuilla mukana – Design Logos 
Design Logos tekee yksilöllisiä varusteita muun muassa kuorma-autoihin ja jenkkiautoihin. Muun muassa akryylista, plexistä tai peilirosterista voi valmistaa automerkkien tai kerhojen logoja tai mitä asiakas keksii haluta. Yritykseltä onnistuu myös ... Näytä »
06.07.2023
PTS Magazine - Kovettu armeijanauto-osasto 
Armeijanautojen oma osasto on löytänyt paikkansa osana Power Truck Show’n autonäyttelyä. Tänäkin vuonna mukana on mielenkiintoa herättävä sotilaskaluston ja armeijanautojen näyttelykenttä. Muun muassa Mikko Virsu Elimäeltä luo hienon kokonaisuuden ja ... Näytä »
04.07.2023
Kuljetusmessuilla mukana – Cartec Finland Oy 
Suomessa on upeat neljä vuodenaikaa, jotka aiheuttavat iloista mieltä ihmisille, mutta ovat kova rasitus ajoneuvoille. Cartec Finland Oy on laadukkaitten Cartec autonhoitotuotteiden maahantuoja, jonka valikoimista löydät niin auton ulko- kuin ... Näytä »
04.07.2023
Kuljetusmessuilla mukana – Bridgestone  
Bridgestone Corporation on maailman johtava rengasvalmistaja ja vastuullisten liikkuvuusratkaisujen toimittaja.  Zaventemissa (Belgiassa) pääkonttoriaan pitävällä Bridgestone EMIAlla on yli 20 000 työntekijää ja toimintaa 40 maassa eri puolilla aluetta.    Bridgestone tarjoaa laajan valikoiman ... Näytä »
04.07.2023
Kuljetusmessuilla mukana – Auto- ja Kuljetusalan Työntekijäliito AKT ry 
Auto- ja Kuljetusalan Työntekijäliitto AKT ry on n. 45 000 jäsenen ammattiliitto ja vahva edunvalvoja. Liiton jäsenet työskentelevät autoliikenne-, ahtaus-, säiliöauto- ja öljytuote-, matkailu-, huolinta- ja liikenneopetusaloilla sekä huoltokorjaamoissa, terminaaleissa ja ... Näytä »
04.07.2023
PTS Magazine - Tuntematon Sotilas
- Power Truck Show on ollut suosikki siitä lähtien, kun olimme siellä ensimmäistä kertaa vuonna 2016, Anton Tapani kertoo. - Olemme ladanneet kanuunat ja osallistumme Power Truck Show’hun tänä vuonna ... Näytä »
28.06.2023
PTS Magazine - Extreme muutostöitä
Power Truck Show on meille jokavuotinen perinne ja pidämme sitä kiistatta kovimpana näyttelynä Suomessa. Siksi siihen osallistuminen ja arvostelussa pärjääminen luo paineen, jossa puristuu timantteja. Vaikka auto on pärjännyt hyvin rajojen ulkopuolellakin, on ... Näytä »
28.06.2023
PTS Magazine - Tasakattokymppi Alajärveltä
Jarmo Seppälä Alajärveltä on vuosien ja vuosikymmenten saatossa viettänyt lukemattoman määrän työtunteja erilaisten Volvojen ohjaamoissa. Työura alkoi tasakattoisella Volvolla ja samanlaisella hän ajelee jälleen eläkepäivien kynnyksellä. Toisen polven kuljetusyrittäjä Jarmo Seppälä ... Näytä »
26.06.2023
PTS Magazine - Vanajan vanavedessä
Kotimainen Vanaja saattaa olla vieras automerkki ainakin monelle nuoremmalle automiehelle. Vanajan kunnassa valmistetut autot muistetaan kuitenkin asiakaslähtöisesti valmistettuina ja laadukkaina työkaluina. Tehtaan historia juontaa juurensa 80 vuoden taakse.  Jatkosotaa käyvässä Suomessa ... Näytä »
06.06.2023
Kuljetusmessuilla mukana - Jak Metalli Oy
Jak Metalli Oy on Mäntässä toimiva metalliteollisuuden yritys. Meidän erikoisosaamisena on erilaisten kaivinkoneiden, metsäkoneiden sekä kuormaajien lisälaitteiden suunnittelu ja valmistus. Olemme tunnettuja erityisesti laadukkaista ja monikäyttöisistä energiakouristamme, joita käytetään tätä ... Näytä »
01.06.2023
Mediatiedote - Power Truck Show 2023
  Power Truck Show 2023 - merkittävä kuljetusalan suurtapahtuma   Power Truck Show järjestetään Alahärmässä Powerparkissa 11.-12. elokuuta 2023 jo yhdeksättätoista kertaa. Power Truck Show on kansainvälinen kuljetusalan suurtapahtuma, jossa ... Näytä »
22.05.2023
Kuljetusmessuilla mukana - Fleetskills
Keskitä ammattipätevyystietojen hallinta ja ammattipätevyyskoulutukset Fleetskills-palveluun   Fleetskills on kuljettajien ja henkilöstön koulutus-, lupa-, pätevyys- ja perehdytystiedon sekä ajoneuvojen hallintaan kehitetty järjestelmä, jonka avulla kaikkien työntekijätietojen hallinta onnistuu kätevästi yhdestä ... Näytä »
18.05.2023
Kuljetusmessuilla mukana - Power Oil / Jari Välikangas Oy
Neljännessä polvessa toimiva perheyritys Jari Välikangas Oy on yksi Neste Markkinoinnin sopimusliikennöitsijöistä, joka toimittaa dieselit, bensiinit ja polttoöljyt Neste-asemille, maatalouksille sekä yritys- ja yksityisasiakkaille Etelä-Pohjanmaalla ja Keski-Suomessa.   Saman katon ... Näytä »
11.05.2023
Uudet nettisivut julkaistu!
Tervetuloa tutustumaan Power Truck Show'n uusille nettisivuille! 
Yhteistyössä

 

Blåkläder

 

Mainosvarikko Kauhava Pohjanmaan Osuuspankki
Ajolinja Mascus Lippu.fi
Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä