Ajankohtaista

Ajankohtaista
24.07.2024
PTS Magazine - Cadillac laivue kolmelta vuosikymmeneltä suuntaa Oulusta Alahärmään
Power Truck 2024 tapahtuman Classic Cars- luokan autonäyttelyyn tulee osallistumaan kolme Cadillacia oululaisen Myllylän perheen Cadillac kokoelmasta. Liikkeelle päätettiin lähteä 70- , 80- ja 90-luvun autoilla.  Härmän näyttelyyn osallistuva Cadillac ... Näytä »
23.07.2024
PTS Magazine - Lila Madonnan uusi tuleminen 
Kuljetus Nukala Oy:n yrittäjä Mika Nukalan ajatus oli entisöidä Scania jossain vaiheessa, sillä se on ollut ihan viime vuosiin asti edelleen hyötykäytössä. Auton ikään ja käyttöön nähden maalaukset ja kustomoinnit ... Näytä »
22.07.2024
Mukana kuljetusmessuilla - Kärcher
Kärcher HDS-kuumavesipesureiden mallisto on uudistunut  Messuilla esiteltävät uudet Kärcher HDS -kuumavesipesurit tarjoavat suurta vedentuottoa ja korkeaa työpainetta neljässä eri kokoluokassa. Päällisin puolin pesureista erottuu kannen päälle nostetut hallintakytkimet ja kelallisten mallien ... Näytä »
22.07.2024
Mukana kuljetusmessuilla - Nilfisk
Nilfiskin painepesurit tarjoavat suorituskykyä, kestävyyttä ja ergonomiaa.   Tutustu Nilfiskin tehokkaisiin pesureihin, märkä/kuivaimureihin sekä lakaisulaitteisiin messuosastolla U362.   Lisätietoa Nilfiskin tuotteista ja palveluista löydät osoitteesta https://www.nilfisk.com/fi-fi/
21.07.2024
Mukana kuljetusmessuilla - Finn-Elox
Finn-Elox on vuonna 1995 perustettu autohoitotuotteiden pioneeri, toimitamme omalta tehtaalta huippulaatuiset pesukemikaalit suoraan loppukäytäjälle, keihään kärkenä maankuulu RED-STRIKE! Voitelukeskus on nyt myös osa meitä joten saat meiltä myös voiteluaineet nyt isossa ... Näytä »
21.07.2024
PTS Magazine - Jenkkityyliin
Autonäyttelykentältä löytyy erilainen rivistö kuorma-autoja, kun joukosta erottuu jenkkiveturiluokan edustus.  Jenkkiveturit tuovat ärhäkkäällä olemuksellaan ripauksen Amerikkaa keskelle Härmän lakeuksia. Upeasti maalatut ja krominkiiltoiset jenkkirekat ovat olleet tärkeä osa autonäyttelyä jo ... Näytä »
20.07.2024
PTS Magazine - Rakkaudesta autojen rakenteluun
Jarmo Saari kertoo, että auton rakentaminen on hänen huvinsa ja harrastuksensa. Ensimmäinen projekti onnistui niin hyvin, että hän sai kipinän jatkaa ja pyrkiä ylittämään edellinen saavutus. Edellinen autohan kahmi pyttyjä ... Näytä »
19.07.2024
Mukana kuljetusmessuilla - Diffo
19.07.2024
PTS Magazine - Tinotrux jyrää
Tämä huomiota herättävä ja yksityiskohtainen maalausprojekti tuo esiin Dinotrux-animaatiosarjan suosikkihahmot ja teemat, tehden ajoneuvosta todellisen katseenvangitsijan. Vuosimallin 2019 Scania sai punaiseen pohjaväriin Dinotrux teemaiset maalaukset ympäriinsä taitavan Mika Jefremoffin toimesta. ... Näytä »
18.07.2024
PTS Magazine - Hanhela mukana ensimmäistä kertaa 
Hanhela on tänä vuonna ensimmäistä kertaa mukana Power Truck Show’ssa autonäyttelyssä ja niin ovat auton mukana tulevat osallistujatkin. Hanhelan autot ovat aina olleet perussiistejä työkaluja, joissa on varusteet kohdallaan. Mutta ... Näytä »
17.07.2024
Mukana kuljetusmessuilla - Fleetskills
Fleetskillsistä saat laadukkaimmat ammattipätevyyden jatkokoulutukset: Uusimmat tiedot ja pykälätKouluttautua voi joka päiväVoit suorittaa kaikki vaadittavat 5/5 jatkopäivääKoulutuksissamme on aina tilaaSaatavilla siellä missä sinä olet Fleetskillsistä saat laadukkaimmat ammattipätevyyden jatkokoulutukset. Lue ... Näytä »
17.07.2024
PTS Magazine - Erihinaus – tuo värikkyyttä hinauspalveluihin
Erihinaus on onnistunut erottumaan hinausalalla innovatiivisella teemallaan ja asiakaslähtöisellä toiminnallaan. Yrityksen kehitys ja kasvutarina ovat inspiroivia, ja tulevaisuus näyttää valoisalta uusien investointien myötä. Kuljetusmessuille ja autonäyttelyihin osallistumiset tuovat yritystä esille ... Näytä »
16.07.2024
PTS Magazine - Elämäntyöpalkinto 2023 – Henrik Stoor  
Jo pienenä poikana syttyi mielenkiintoni kaikenlaisiin moottoriajoneuvoihin erityisesti kuorma-autoihin. Muistan juosseeni heti maantien varteen, kun kuulin kuorma-auton äänen lähestyvän. Ja mitä suurempi kuorma-auto oli, sen parempi. Joskus kävi tuuri, kun ... Näytä »
15.07.2024
Mukana kuljetusmessuilla - Continental Rengas Oy
Korkeaa suorituskykyä, sekä polttoaineen säästöä. Continentalin uusi ECO5-kuorma-auton rengas. Tule tutustumaan osastolle U331!
15.07.2024
PTS Magazine - Peaky Blinders
Peaky Blinders teemainen Volvo XXL loistaa Power Truck Show’ssa Transports Clareton on säännöllinen vakio-osallistuja rekkamessuilla Ranskassa ja heidän vihreät rekka-autonsa ovat helposti tunnistettavissa joka puolella. Kun kuljettaja Romain pyysi pomoltaan lupaa ... Näytä »
14.07.2024
Mukana kuljetusmessuilla - CAP Pro Academy
Kuljetusalan ammattimessutapahtuma Power Truck Show Kuljetusmessut lähestyy kovaa vauhtia. CAP Pro Academy on mukana jälleen tänäkin vuonna!   Vieraile osastollamme U340, jossa asiantuntijamme esittelevät kattavia koulutuspalveluitamme kuljetus- ja logistiikka-alan ammattilaisille. ... Näytä »
13.07.2024
Mukana kuljetusmessuilla - Bridgestone
Mukana kuljetusmessuilla - Bridgestone Bridgestonen löytää U3103-U3104.https://www.youtube.com/watch?v=TaB6WjgOQKo
13.07.2024
PTS Magazine - Kuljetusliike Thodén Oy: 40-vuotis juhla-auto 
Kuljetusliike Thodén Oy:n uusi kuorma-auto Volvo on enemmän kuin pelkkä ajoneuvo. Se on liikkuva huomionosoitus yrityksen 40 vuoden taipaleelle kuljetusalalla. Auto on myös kunnianosoitus yrityksen perustajille, Gustav ja Kerstin Thodénille. ... Näytä »
12.07.2024
PTS Magazine - Sotilaskalusto kiinnostaa
Armeijanautojen osasto on vakiinnuttanut paikkansa tärkeänä osana Power Truck Show'n autonäyttelyä. Tämän vuoden tapahtumassa esitellään jälleen kerran kiehtova valikoima sotilasajoneuvoja ja sotilaskalustoa. Armeijan kuorma-autot ovat osa historiaa ja niillä on ... Näytä »
11.07.2024
PTS Magazine - R999 Black Eagle 
Entinen autonkuljetusauto, joka on nähnyt maailmaa kahden miljoonan kilometrin verran, on saanut Savon raskashuollon tiimin käsittelyssä uuden elämän. Viime talven aikana Savon Raskashuolto Oy:n tallissa rakentui todellinen ilmestys - musta ... Näytä »
10.07.2024
PTS Magazine - Transports Pierrardin taidonnäyte
Vuodesta 1947 lähtien belgialaisen Pierrardin perhe on ajanut teitä tarjoten eläinten rehuja, kiitos monipuolisen kaluston ja tyylikkäästi koristeltujen kuorma-autojen. Tarinan alussa Alphonse huolehti perunoiden ja maidon toimituksista. Vuonna 1960 Alphonsen ... Näytä »
09.07.2024
PTS Magazine - Seka-auton matkassa 
Yacht Service Imperial Ltd:n huomassa oleva Volvo LV132 -sekajuna vuodelta 1941 on vuosikymmenten aikana puolustanut maatamme, kuljettanut matkustajia ja toiminut myös paloautona. Kahdeksan vuosikymmenen mittaiseen elinkaareen mahtuu onnistumisia ja mukavia ... Näytä »
08.07.2024
PTS Magazine - Kevyttä käyttöä ja hyvää huolenpitoa
Tuure Hulmi Säkylästä on osallistunut Power Truck Show -tapahtumaan useita kertoja ja vuoden 2024 näyttelyyn pitkän linjan veteraaniautoharrastaja osallistuu Sisu M162 CEV -vaihtolava-autolla. Tuure kertoo tämän niittikoppi-Sisun aloittaneen työuransa puuautona, ... Näytä »
07.07.2024
Mukana kuljetusmessuilla - Bevola
Bevola on ylpeä ollakseen Assali Stefenin toimittaja, ja tarjoamme laajan valikoiman tuotteita, mukaan lukien kokonaiset akselit sekä laajan valikoiman kulutus- ja varaosia.   Assali Stefen, vuonna 1984 perustettu italialainen yritys, ... Näytä »
07.07.2024
PTS Magazine - Tähdellinen vaihtolava-auto
Onnettomilla tapahtumilla on välillä onnellisiakin pitkäaikaisvaikutuksia. Topi Lepistön huomassa olevan vuoden 1986 Mercedes-Benzin runko on edelleen uutta vastaavassa kunnossa, koska autoon on onnettomuuden seurauksena vaihdettu uusi runko auton ollessa aktiiviajossa. ”Tämä ... Näytä »
06.07.2024
Mukana kuljetusmessuilla - Alucar
Tervetuloa Alucarin messuosastolle U389 tutustumaan markkinoiden kevyimpiin ja kestävimpiin puutavarapankkoihin ja päällerakenteisiin. Alucar on maailman johtava puutavara-autojen päällerakentaja, joka varustelee autosi toiveidesi mukaan.
05.07.2024
PTS Magazine - Taiston Teli-Trader
1960-luvun Suomea rakennettiin monia paikoin brittikalustoon nojaten. 1950-luvun lopulla markkinoille talutettu Ford Thames Trader oli keveytensä ja edullisen hankintahintansa kautta suosittu ajokki monessakin ajotehtävässä. Taisto Nisulan huomassa oleva ajokki on ... Näytä »
04.07.2024
PTS Magazine - Harrasteautolla korkeuksiin
 Jussi-Pekka Peltotuvan katse nauliintui internetin kauppapaikalla vuosi takaperin myynnissä olleeseen Volvo F610 -nostokoriautoon.  ”Olin jo pidemmän aikaa etsinyt pientä nostokoriautoa, jota voisi hyödyntää maatalouden huoltotöissä tikkaiden sijaan”, kertoo Peltotupa. Myynnissä ollut ... Näytä »
03.07.2024
PTS Magazine - Optimus Prime – huippuluokan taidetta 
Optimus Prime – huippuluokan taidetta Kun Transports Beau perustettiin vuonna 1980, pomot Philippe ja Chantal, nykyisen omistajan Romualdin vanhemmat, eivät osanneet aavistaa ranskalaisesta legendasta, jonka he olivat luomassa. Punaisen ja viininpunaisen ... Näytä »
03.07.2024
PTS Magazine - Kevyestä käytöstä museokäyttöön 
Kauhavalaisella Kalevi Topparilla on tallissaan museorekisteröity Scania LB85 Super vuodelta 1970. Auto kuuluu ruotsalaisvalmistajan keskiraskaaseen sarjaan, joka tuotiin markkinoille 1960- ja 1970-lukujen taitteessa. Topparin 1980-luvulla maatalousajoon hankkima auto edustaa siten ... Näytä »
02.07.2024
PTS Magazine - Kotimaista kunnioittaen
Suomalaisilla Sisu-kuorma-autoilla on vuosien saatossa hoidettu monenlaisia kuljetuksia. Nurmijärvellä toimiva Esko Valtee Oy hyödynsi kotimaisia kuorma-autoja monipuolisissa ympäristöhuollon tehtävissä niiden olleen yrityksen päämerkkinä vuosikymmenten ajan. Perheyrityksen saavuttaessa 50 vuoden iän ... Näytä »
18.06.2024
Super Truck -luokan esittely
Super Truck 2024  Yleisö on jälleen kerran tehnyt merkittävän tehtävänsä ja valinnut Super Truck -luokkaan kymmenen kauneimmin maalattua, rosterin kiiltoisinta ja hienoimmin rakennettua autoa. Tämä eliittiluokka löytyy omalta Super Truck ... Näytä »
31.03.2024
Piirustuskilpailu lapsille ja nuorille
Power Truck Show järjestää jälleen piirustuskilpailun lapsille ja nuorille   Piirrä rekka/kuorma-auto tai muu Power Truck Show aiheinen piirustus.   Piirustukset arvioidaan eri luokissa iän mukaan (syntymävuoden perusteella): 4-6 vuotiaat ... Näytä »
12.08.2023
LÄHIPARKIT TÄYNNÄ!
Nyt kannattaa ehdottomasti käyttää Raviradan pysäköintiä, josta pääsee nonstop bussilla tapahtuma-alueen läheisyyteen noin 100 metrin päähän sisääntuloportista. Härmän Ravirata sijaitsee osoitteessa:Härmäntie 38, 62300 Härmä Härmän Raviradalle on opasteet Valtatie 19 ... Näytä »
12.08.2023
Varaa käteistä mukaan, maksupäätteiden kanssa ongelmia
Meillä on maksupäätteiden kanssa ongelmia. Asiaa selvitellään koko ajan.Mikäli olet vielä matkalla, niin varaudu myös käteiseen.Yritämmme parhaamme mukaan selvitää tilannetta!
09.08.2023
Kuljetusmessuilla mukana - Renault Trucks
Renault Trucks Power Truck Show:ssa 2023 uudella osastopaikalla U406 Renault Trucks on mukana Power Truck Show:ssa 11.-12.8.2023 uudella osastopaikalla U406 autonäyttelyalueella. Esillä on T-sarjan asiakasautoja, C-sarja sekä polttoainetehokkaalla Turbo Compound ... Näytä »
02.08.2023
Mukana kuljetusmessuilla - Milcoa
Kevyemmän raskaskaluston puolesta - Alcoa Wheels -maahantuoja Milcoa on tavattavissa osastolta U350. Esittelyssä mm. kevyempi 19,5 x 7,50 jonka paino on pudonnut uuden sarjan myötä lähes 2 kg.  Milcoa vastaa takoalumiinivanteiden ... Näytä »
02.08.2023
Kuljetusmessuilla mukana - Fleetskills
Power Truck Show:ssa on nyt loistava mahdollisuus päästä tutustumaan tai liittymään Fleetskills-palveluun ja kuljettajat pääsevät tarkastamaan omia koulutus- ja pätevyystietojaan Fleetskills-palvelusta (ammattipätevyyden jatkokoulutuspäivät ja myönnetyt kortit).  Tämän lisäksi voit tulla kokeilemaan ... Näytä »
02.08.2023
Kuljetusmessuilla mukana - Alucar
Tervetuloa Alucarin messuosastolle U389 tutustumaan markkinoiden kevyimpiin ja kestävimpiin puutavarapankkoihin ja päällerakenteisiin. Alucar on maailman johtava puutavara-autojen päällerakentaja, joka varustelee autosi toiveidesi mukaan.
27.07.2023
PTS Magazine - Kovanluokan autonrakentaja  
Øyvind Jensen Termotransport on monelle autoalan ihmiselle tuttu nimi. Vuodesta 1968 saakka toiminut perheyritys sijaitsee Fauskessa Norjassa. Jensenin erikoisvalmisteinen Scania 770S XXL Longline on erikoinen nähtävyys, jonka hollantilainen Vlastuin on ... Näytä »
27.07.2023
PTS Magazine - Veljekset Seppälän katseenvangitsijat
Veljekset Seppälän veljeksillä Larilla ja Terolla oli viime vuonna kiireinen Power Truck Show’n tapahtumaviikko. Scania S650 oli nimittäin vielä viimeisellä viikolla teipattavana Santala Printillä, mutta niin vain valmista tuli ja ... Näytä »
27.07.2023
PTS Magazine - Jääkiekon huumaa
- Kun Suomi voitti vuonna 2022 kultaa jääkiekon MM-kisoista, halusimme osoittaa kunnioitusta jääkiekkomaajoukkueelle ja erityisesti samana vuonna 60 vuotta täyttäneelle jääkiekkovalmentajalle Jukka Jaloselle, Mikael Sjöblom kertoo. Aihe oli ollut jo ... Näytä »
27.07.2023
PTS Magazine - Kalastuskaupungin symboli 
Fredrik Persson ja Ida Mårtensson ovat kotoisin Simrishamnista, joka on vanha kalastuskaupunki Kaakkois-Ruotsissa. Simrishamnin asukkaat elivät vuosia kalastuksesta Itämerellä ja tästä Fredrikille ja Idalle syntyi ajatus vuonna 2022 rakennetun Volvo ... Näytä »
27.07.2023
PTS Magazine - Sami Koivisto Ky
Sami ”taata” Koivisto aloitti yritystoiminnan pyöräkuormaajan ostolla töineen v. 1999 25-vuotiaana. Pian mukaan kuvaan astui Välimäeltä ostettu puuauto ja joku sora-autokin oli kuvissa mukana pitkään. Tällä hetkellä yrityksellä on viisi tukkirekkaa, ... Näytä »
27.07.2023
PTS Magazine - Torstaina rakentuu Power Truck Show
Torstaina rakentuu vuoden 2023 kuljetusalan kansainvälinen suurtapahtuma Power Truck Show. Kaikki tekevät kovasti töitä, että kaikki olisi valmiina perjantaita ja lauantaita varten. Näytteilleasettajat rakentavat messuosastoja ja autonäyttelyyn saapuvia autoja ... Näytä »
27.07.2023
PTS Magazine - Siisti kulkupeli koulutuskäyttöön 
- Viime vuoden lopulla saimme luvan koulutuskuntayhtymältä aloittaa valmistelut, jonka tarkoituksena oli hankkia uudempi rekkaveturi 20 vuotta vanhan tilalle, Janne Liimatainen kertoo. Tarkoituksena oli hankkia auto, jolla olisi mahdollista pienillä ... Näytä »
27.07.2023
PTS Magazine - Pienet isojen rinnalla 
Isojen kuorma-autojen rinnalla autonäyttelystä löytyy muita ajoneuvoja, jotka kilpailevat pakettiautot, pick-up ja van. Van-osastolla on tänä vuonna mukana muun muassa vantaalainen Santeri Holmberg, joka osallistuu Power Truck Show tapahtumaan ensimmäistä ... Näytä »
27.07.2023
Kuljetusmessuilla mukana - HAWE Finland Oy
HAWE Finland Oy tarjoaa korkealaatuisia hydrauliikkatuotteita ja -järjestelmiä mobile sekä teollisuussovelluksiin.  HAWElla on laaja jälleenmyyntiverkosto, joka palvelee ympäri Suomen. Meiltä saat suunnittelun, huollon, asennuksen ja tuotteet laajasta varastostamme. Emoyhtiömme HAWE ... Näytä »
27.07.2023
Kuljetusmessuilla mukana - Metsäalan kuljetusyrittäjät
Härmän Power Truck Show osastolla U140 on metsäala voimallisesti mukana! Uusien kuljettajien tarve on suuri ja osastolla voi tutustua nykyaikaisiin ajo- ja kuormaussimulaattoreihin.  Osastoamme mahdollistavat: Metsämiesten Säätiö, Metsähallitus, Metsätalous Oy, Stora ... Näytä »
27.07.2023
Kuljetusmessuilla mukana - Kärcher
Kun pestävän ajoneuvon koko ja pestävä pinta-ala kasvaa, muodostuu myös työergonomia entistä tärkeämmäksi tekijäksi. Pesuhalleihin asennettava, seinäkiinnitteinen letkurata parantaa ergonomiaa ja nopeuttaa pesuprosessia huomattavasti. Kun rata varustetaan vielä omalla pesuainepistoolilla ... Näytä »
27.07.2023
Kuljetusmessuilla mukana - Work Cars  
Work Cars syntyi intohimosta palvella paremmin.  Joskus hyvä yritysidea voi syntyä kahden työkaverin keskustelun tuloksena. Reilut seitsemän vuotta sitten Tero Tarvainen ja Mikael Mäkinen tapasivat työpaikallaan autokaupassa. Molemmilla oli takana jo ... Näytä »
27.07.2023
PTS Magazine - Pienoismalli perinteitä kunnioittaen
Pienoismalli perinteitä kunnioittaen  Markku Vuolukka on viettänyt paljon aikaa viimeisimmän pienoismalliprojektin parissa. – Täällä on ollut pienoismalli pöydällä viime syksystä asti ja siitä on kovaa vauhtia rakentumassa mestaria Mikko Nukalaa ... Näytä »
27.07.2023
PTS Magazine - Hellou täältä tulee Johnny Cash 
Kosken Autokeskuksella oli pihalla Freigliner 6x4 teliveto jenkkiveturi. Siellä omistajien harrastuksena on jenkkiautot, henkilö- ja kuorma-autot. Joten aloin puuhaamaan heidän kanssaan tätä projektia ja sain muutaman vinkin mistä he pitävät ja ... Näytä »
Yhteistyössä

 

Blåkläder

 

Mainosvarikko Kauhava Pohjanmaan Osuuspankki
Lippu.fi
Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä