Pienoismallit

Pienoismallit

Pienoismallinäyttely Palace Areenassa

 

Pienoismalliharrastus on upea esimerkki siitä, kuinka intohimo ja luovuus eivät tunne ikärajoja. Tämä näkyy erityisesti kuorma-autojen pienoismallinäyttelyssä, jossa osallistujalistalta löytyy eri ikäisiä ja tasoisia harrastajia. Kaikkia heitä yhdistää into rakentaa ensiluokkaisia pienoismalleja.

 

Pienoismallien maailmassa useilla malleilla on esikuvansa oikeassa elämässä – maanteillä ajavissa kuorma-autoissa. Kuitenkin osa malleista syntyy täysin rakentajansa oman näkemyksen ja mielikuvituksen pohjalta. Jokainen pienoismalli on ainutlaatuinen ja heijastaa tekijänsä kädenjälkeä sekä taiteellista näkemystä. Tämä monimuotoisuus tekee näyttelystä erityisen mielenkiintoisen, sillä jokainen malli kertoo oman tarinansa ja esittelee rakentajansa taidot.

 

Kuorma-autojen pienoismallinäyttely on kasvanut vuosi vuodelta. Viime vuonna näyttelyyn osallistui jo yli 100 upeasti rakennettua pienoismallia. Osallistujamäärän kasvu osoittaa myös sen, kuinka vetovoimainen ja innostava tämä harrastus on eri ikäryhmille.

 

Pienoismallinäyttely järjestetään tuttuun tapaan Palace Areenassa lauantaina klo 10.00–17.00. Näyttely tarjoaa erinomaisen tilaisuuden tutustua tarkasti rakennettuihin pienoismalleihin, keskustella muiden harrastajien kanssa ja saada inspiraatiota omaan tekemiseen. Näyttely on avoin kaikille, ja se tarjoaa elämyksiä ja ihailtavaa niin pienille kuin suurillekin vierailijoille.

 

Ilmoita oma pienoismallisi mukaan näyttelyyn.

Ilmoittaudu

Yhteistyössä

 

Blåkläder

 

Mainosvarikko Kauhava Pohjanmaan Osuuspankki
Lippu.fi
Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä