Musiikkia ja viihdettä

Musiikkia ja viihdettä

Musiikkia ja viihdettä

Viihdettä kansalle

 

Power Truck Show’ssa pääset kokemaan rentoa tunnelmaa ja viihtyvyyttä alueelle tuo myös musiikki, josta pääsee nauttimaan kahdella eri lavalla. Jokirantalavalla on monenlaista ohjelmaa tarjolla ja siellä pääsee seuraamaan lauantaina myös autonäyttelyn palkintojen jakoa.

 

U4-alueen ainutlaatuisen Americn Truck Stagen ohjelmalavan ympärille muotoutuu viihtyisä levähdyspaikka, jossa voi nauttia musiikista, autonäyttelyn vilskeestä, hyvästä ruoasta ja kylmistä virvokkeista.

 

Rehupiikles

REHUPIIKLES on huumoripitoinen rock'n'roll-jazz-kantri-blues-kansanmusiikkiyhtye, jonka musiikki ja show saa haurankaivajankin nauramaan. Nimi Rehupiikles tulee siitä, että aikanaan vanhat isännät ja emännät Etelä-Pohjanmaalla eivät osanneet lausua Beatles-yhtyeen nimeä. ja Rehu-etuliite, viittaa tietysti maatalouteen ja maaseutuun.Alkuperäinen idea lähti liikkeelle siitä, kun yhtyeen keulahahmo Joose Tammelin käänsi Beatles-yhtyeen sanoituksia etelä-pohjanmaan murteelle. Esim. Hard Days Night oli Koventunpuoloonen ehtoo , Cant Buy Me Love oli Mua flikat ei saa tai I Wanna Hold Your Hand oli Käsikynkkää.

 

Rehupiikles esiintyy U3-ohjelmalavalla lauantaina!

 

Killburn 

Killburn rokkaa Power Truck Show'ssa! Killburn on tuore rokkibändi Vaasasta. Yhtyeessä on neljä soittajaa. Show on täynnä energiaa ja yhtye haluaa viihdyttää ja antaa 100 prosenttia itsestään.

 

Killburn esiintyy U4-lavalla sekä perjantaina että lauantaina.

 

Mika Peltoniemi - Orchestra
Mika Peltoniemi - Orchestra esittää musiikkityylejä laidalta, jos toiseltakin. Herkimmät balladit saavat raavaammankin rahtarin vuodattamaan vuolaita kyyneleitä ja raisuimmissa numeroissa ajohanskojen pito testataan oikein kunnolla. Mukavaa viihdettä on siis luvassa koko kansalle.

 

Mika Peltoniemi – Orchestra esiintyy U4-lavalla.

 

Peurat Ajovaloissa, se erilainen tanssiryhmä 
Peurat ovat keikkaileet jo kolmisen vuotta ympäri Pohjanmaata. Tänäkin vuonna peurat nähdään Power Truck Show’ssa.

 

Kesällä Peurat painottavat esityksissään 50-luvun tunnelmia, mutta pääosin tanssiryhmä luo erilaisia esityksiä laidasta laitaan. 

 

Tänä vuonna nähdään fiftari henkistä tanssia ja kellomekkojen pyörähtelyä. Tanssit ovat hyvin mukaan tempaavia sekä iloisia, joten olemme varmoja, että juuri sinä tulisit pitämään esityksestämme. Lavalla nähdään monta kaunista ja iloisella asenteella varustettua naista kauniissa mekoissaan.

 

Peurat Ajovaloissa esiintyy U4-lavalla

Yhteistyössä

 

Blåkläder

 

Mainosvarikko Kauhava Pohjanmaan Osuuspankki
Ajolinja Mascus Lippu.fi
Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä