Musiikkia ja viihdettä

Musiikkia ja viihdettä

Viihdettä kansalle

 

Power Truck Show’ssa yleisö pääsee nauttimaan monipuolisesta viihteestä kahdella eri lavalla. Musiikki ja tanssiesitykset luovat alueelle rentoa tunnelmaa.

 

U3-alueen jokirantalavalla on monenlaista ohjelmaa tarjolla lapsille ja lauantai-iltapäivällä lavalla alkaa autonäyttelyn palkintojenjako.

 

U4-alueen ainutlaatuinen American Truck Stage muodostaa viihtyisän levähdyspaikan, jossa voi nauttia musiikista, autonäyttelyn vilinästä, herkullisesta ruoasta ja virkistävistä juomista. 

 

Grainville Train

Power Truck Show’ssa jyrähtää Grainville Trainin tahtiin! 

 

Grainville Train on jyväskyläläinen viisi miehinen countryrock/rock kokoonpano, joka juhli viime vuonna 15-vuotista taivaltaan. Pitkään lavoja kiertäneenä yhtye muuntautuu tapahtuman mukaan ja heidän soitossaan väreilee country, ccr sekä rockin klassikoiden energia eri vuosikymmeniltä. Grainville Trainin keikalla pääsee palaamaan ajassa taaksepäin ja luvassa onkin jokaiselle jotakin. Jokainen keikka on kuin aikamatka, joka tempaa mukaansa niin nuoret kuin vanhatkin. - Meille tärkeintä on keikoilla ollut aina yleisön viihtyminen ja viihdyttäminen, kertoo bändin jäsenet.

 

Grainville Train on Power Truck Show’ssa viihdyttämässä yleisöä perjantaina ja lauantaina U3-alueen jokirantalavalla, ja he lupautuvat tarjoilemaan lavalla dieselin katkuisen shown!

 

 

Mika Peltoniemi - Orchestra

Älä missaa Mika Peltoniemi - Orchestran unohtumatonta esitystä! Peltoniemen orkesteri tuo lavalle musiikkityylit laidasta laitaan – herkät balladit saavat sydämet sulamaan ja raavaimmatkin rahtarit vuodattamaan vuolaita kyyneleitä, kun taas ajohanskojen pito testataan oikein kunnolla räiskyvissä numeroissamme!

 

Mika Peltoniemi – Orchestra esiintyy U4-lavalla.

 

Peurat Ajovaloissa, se erilainen tanssiryhmä 

Peurojen säväyttävät esitykset tarjoavat katsojille ikimuistoisia hetkiä, kun he tempaavat yleisön mukaansa 50-luvun tunnelmiin ja kellomekkojen pyörteisiin. Kukapa voisi vastustaa nostalgista hehkua ja perinteisen rock’n’rollin rytmiä?

 

Peurojen tanssiesitykset eivät ole pelkästään visuaalisesti vaikuttavia, vaan ne tempaavat mukaansa myös tunnelmansa puolesta. Ilon ja riemun sävyttämät esitykset saavat varmasti hymyn nousemaan katsojien huulille ja jalat vipattamaan tahdissa.

Lavalla nähdään joukko kauniita ja taitavia naisia, jotka loistavat niin tanssitaitojensa kuin iloisen asenteensa ansiosta. Heidän viehättävissä mekoissaan ja sulavissa liikkeissään välittyy rakkaus tanssin taikaan. Tämä ei ole pelkkä esitys – se on kutsu astua mukaan aikamatkalle menneiden vuosikymmenten glamourin ja viehättävän eleganssin maailmaan.

 

Peurat Ajovaloissa esiintyy U4-lavalla, näitä tanssiesityksiä ei kannata jättää näkemättä.

Yhteistyössä

 

Blåkläder

 

Mainosvarikko Kauhava Pohjanmaan Osuuspankki
Lippu.fi
Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä