Rekkaconvoy

Rekkaconvoy

Rekkaconvoy

Rekkaconvoy - silmänruokaa kansalle

 

Rekkaconvoy saapuu Härmään Power Truck Show’hun 10. elokuuta 2023 tuoden mukanaan kovatasoisen kattauksen autonäyttelyyn osallistuvia rakennettuja ja maalattuja autoja.

 

Rekkaconvoy’ta voidaan pitää Power Truck Show’n epävirallisena aloituksena ja se on erittäin odotettu tapahtuma Suomen maanteillä. Rekkaspottaus on parin viime vuoden aikana noussut ilmiöksi ja rekkaconvoyn saapuessa Härmään on myös spottaajilla ainutlaatuinen tilaisuus päästä kuvaamaan yhdellä kertaa näitä ajoneuvoja.

 

Rekkaconvoy antaa pienen ennakkonäytöksen siitä, että mitä Power Truck Show’n autonäyttelyssä tullaan näkemään. Rekkaconvoy kerää vuosittain letkaan noin 40 rakennettua ja maalattua rekkaa, kuorma-autoa, veteraaniautoa ja muita näyttelyyn osallistuvia ajoneuvoja.

 

Rekkaconvoyta kerätään kasaan ensin Helsingin Vuosaaressa ja Naantalin satamassa, jonne ulkomailta tulevat näyttelyautot saapuvat. Myös matkan varrelta liittyy näyttelyautoja osaksi kulkuetta.

 

Nämä convoyt yhdistyvät Lempäälän Pirkanhovissa, jonne on viime vuosina kerääntynyt myös ennätysmäärä yleisöä seuraamaan convoyn etenemistä. Sieltä matka jatkuu Hinausautot K. Sulingon johdattamana seuraavalle stopille Jalasjärvelle Jalastuuleen, jossa letka kerätään vielä kerran kasaan ennen kuin se lähtee yhteisenä kulkueena kohti päätepysäkkiä Power Truck Show’ta.

 

Myös muualla Suomessa tiet täyttyvät torstaina toinen toistaan upeimmin rakennetuista ja maalatuista ajoneuvoista, kun kuljetusalan ammattikuskit ympäri Suomen suuntaavat työvälineidensä kera kohti Härmää.

 

Rekkaconvoyn aikatauluista tulee lisätietoa Power Truck Show’n sosiaalisen median kanaviin.

 

Convoyn etenemistä voi seurata myös reaaliaikaisesti myöhemmin ilmoitettavasta kanavasta.

Yhteistyössä

 

Blåkläder

 

Mainosvarikko Kauhava Pohjanmaan Osuuspankki
Lippu.fi
Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä