Saapumisohjeet

Saapumisohjeet

SAAPUMINEN POWER TRUCK SHOW'HUN

 

 

HÄRMÄN KARTTA - P-ALUEET (pdf)

 

nonstop-kuljetukset raviradalta lauantaina

 

Lauantaina pääpysäköinti alue on Härmän Raviradalla, osoite Härmäntie 38.

Pysäköintialueelta on ilmainen nonstop kuljetus tapahtuma-alueen välittömään läheisyyteen. Opasteita seuraamalla löydät Härmän Raviradalle, Härmäntie 38, josta lähtee jatkuvasti busseja tapahtuma-alueelle. Kannattaa käyttää sujuvaa ja ilmaista nonstop kuljetusta.

 

Pysäköintialue P1

Härmän Ravirata

Härmäntie 38, 62300 Hämä 

 

Nonstop kuljetus on ilmainen.

Pysäköinti maksaa 5 € / auto / pv sekä lähiparkeissa että Härmän Raviradalla. 

 

Pysäköinti

 

Messuvieraiden pysäköinti sijaitsee perjantaina P2 ja P3 pysäköintialueilla sekä lisäksi lauantaina Härmän Raviradalla, josta on ilmainen Härmän Liikenteen operoima nonstop linja-autokyyditys tapahtuma-alueen läheisyyteen noin 100 metrin päähän U2-alueen sisääntuloportista.

 

Pysäköintialueille on opastukset ja liikenteenohjaajat ohjaavat pysäköintiä tapahtuman aikana. Pyydämme noudattamaan liikenteenohjaajien merkkejä, jotta pysäköinti olisi mahdollisimman sujuvaa.

 

Pysäköinti maksaa 5 € / auto / pv kaikilla pysäköintialueilla. Ethän jätä autoasi tapahtuma-alueen läheisyydessä olevien teiden reunoille. Yliviitalantien puolella autot haittaavat muun muassa nonstop-kuljetusten liikennettä. Autosi voidaan asiakkaan kustannuksella hinauttaa pois haittaamasta liikennettä.

 

Pysäköinnin voit maksaa Power Truck Show'n lipunmyynnissä, saapuessa tai lähtiessä pysäköintialueelta sekä Powerpark huvipuiston lipunmyynneissä.

 

Härmän Ravirata sijaitsee osoitteessa:

Härmäntie 38, 62300 Härmä

Pysäköintialue P1 - vain lauantaina


P2- ja P3-pysäköintialueet sijaitsevat osoitteissa:
Etelästä tulevat:

Pysäköintialue P2: Yliviitalantie 112, 62300 Härmä

Pysäköintialue P3: Jorma Lillbackantie 1, 62300 Härmä.

 

Pohjoisesta tulevat:

P2-alue: Yliviitalantie 112, 62300 Härmä.

 

Lähiparkkeihin ja Härmän Raviradalle on opasteet Valtatie 19 sekä etelästä että pohjoisesta tuleville noin 14 kilometriä ennen tapahtuma-aluetta.

 

Kaikki liikennejärjestelyt koskevat myös huvipuiston asiakkaita.

 

Road House liikekeskuksen pihan parkkipaikat on varattu liikekeskuksen asiakkaille.

 

Invapysäköinti

 

Invapysäköinnin käyttö on sallittua asiaan oikeuttavalla luvalla. Alueen välittömässä läheisyydessä on hyvin rajallinen määrä parkkitilaa. Invapysäköintipaikkoja on varattu Powerparkin ulkokartingradan (Mika Salo Circuit) A-katsomon pysäköintialueelle. Tilaa on hyvin rajallisesti, joten olethan kärsivällinen.

 

Liikenteenohjaajat opastavat ja kertovat invapysäköinnin tilan.

 

Tapauksessa, jossa invapysäköintiin oikeuttavalla henkilöllä on kuljettaja mukana, on hänellä mahdollisuus käydä viemässä henkilö sisääntuloportille ja sen jälkeen käydä viemässä auto lähiparkkiin P2 ja P3 tai Härmän Raviradan parkkiin (vain lauantaina), josta tulee Härmän Liikenteen operoima nonstop linja-autokyyditys tapahtuma-alueen läheisyyteen noin 100 metrin päähän sisääntuloportista.

 

Linja-autojen pysäköinti

 

Tienvarsi opasteita seuraamalla linja-autot ohjataan parkkiin lähelle sisäänkäyntiä. Myös Valtatie 19 varrella olevassa uudessa Road House kauppakeskuksessa on tilaa yli kymmenelle linja-autolle.

 

Moottoripyöräparkki

 

Moottoripyöräparkki sijaitsee AH Autopalvelun pihassa osoitteessa Jorma Lillbackantie 1. 

 

Näytteilleasettajien pysäköinti

 

Näytteilleasettajien ja press-pysäköinti on osoitteessa Yliviitalantie 112, 62300 Härmä.

 

Julkinen liikenne

 

Junalla

Lähin rautatieasema sijaitsee Härmässä noin 1,5 kilometrin päässä PowerParkin huvipuistosta ja tapahtuma-alueesta. Osa etelän ja pohjoisen junista pysähtyy Härmän asemalla kesäaikaan. Härmän asemalta on järjestetty ilmainen linja-auto kuljetus tapahtumaan ja huvipuistoon kaikilta asemalla pysähtyviltä junavuoroilta.

 

Tarkemmat junaliikenteen aikataulut löytyy osoitteesta www.vr.fi

 

Bussilla

Bussiaikataulut löydät osoitteesta www.matkahuolto.fi

 

taksit

 

Taksien yhteystiedot löytyvät täältä >

 

GPS-paikannus

 

Power Truck Show järjestetään Powerparkissa, jonka virallinen osoite on Puistotie 3, 62300 Härmä. Tie on kuitenkin suhteellisen uusi, joten se ei näy kaikkien navigaattoreiden kartalla. Puistotie 3:n tilalla kannattaa tällöin käyttää osoitetta Jorma Lillbackantie 1. Alahärmä kuuluu Kauhavan kaupunkiin.  

Yhteistyössä

 

Blåkläder

 

Mainosvarikko Kauhava Pohjanmaan Osuuspankki
Lippu.fi
Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä