ohjeita näytteilleasettajille

ohjeita näytteilleasettajille

messuosastot

 

Messuosastojen rakentaminen
 

Kuljetusmessut avoinna yleisölle

Perjantaina 9.8. 10.00-18.00
Lauantaina 10.8. 10.00-18.00

Lauantaina autonäyttelyn valoshow 18.00-23.00

 

Messuosastojen rakentaminen alkaa torstaina 8.8.2024 klo. 9.00

 

- U1-alue - torstaina klo 9.00 alkaen
- U2-reuna-alueille tulevien osastojen toivotaan saapuvan klo 12.00 mennessä.

- U2-keskialueelle tulevien osastojen rakentaminen voidaan aloittaa klo 14.00 jälkeen.

- U3-alue - torstaina klo 12.00 alkaen

- U4-alue - torstaina klo 9.00 alkaen

 

messuosastojen rakenteet, kalustus ja somistus

 

Maiseri Oy toimii Power Truck Show'n virallisena messuosastojen kalusteiden ja muun materiaalin toimittajana. Heiltä saatte osastollenne teltat, seinärakenteet, näyttelymatot ja -lattiat, tiskit, pöydät ja tuolit sekä muut somisteet. 

 

Yhteyshenkilö

Olli Suvisalmi

020 734 3834

olli@maiseri.fi

 

Lataa tästä Maiserin esite

 

MESSUOSAStojen raskaan KALUSTON PESU

 

Alueelle on järjestettynä kaksi Kärcherin huuhtelu-/pesupistettä, joissa ammattitaitoinen henkilökunta suorittaa huuhtelun. Huuhtelupisteet ovat avoinna torstaina klo 9.00 alkaen ja suljetaan torstain ja perjantain välisenä yönä, kun autot on pesty loppuun. Autojen peruspesu oltava tehtynä ennen alueelle saapumista. Jos tarvitset pesua muina aikoina, niin Härmän Liikenteellä on maksullinen pesuhalli, jossa voi käydä pesettämässä auton. Ota yhteyttä Härmän Liikenteeseen, 050 334 4554. Mikäli ette tarvitse autonpesua, niin seuratkaa opasteita suoraan näyttelyalueelle. Lisätietoja liikenteenohjaajilta.

 

messuosastojen siivous

 

Näytteilleasettajien on huolehdittava osastojensa puhtaanapidosta sekä rakennus- ym. jätteiden kuljetuksesta jäteastioihin, esimerkiksi Palace Areenan päädyllä olevaan roskakonttiin. Messujärjestäjä huolehtii käytävien ja yleisten kulkuväylien siivouksesta. Messuosasto on luovutettava siivottuna tapahtuman päätyttyä.

 

messuosastojen sähköt

 

Valovirta 50 €
Voimavirta 16 A 150 €
Voimavirta 32 A

250 €

Voimavirta 63 A

350 €

Hintoihin lisätään alv 24%.

 

Messuosastojen sähkötilaukset tehtävä viimeistään 30.6.2023.

 

Näytteilleasettaja tilaa järjestäjältä osastolleen tarvitsemansa sähkövirran. Sähkö toimitetaan osaston reunalle. Osaston sisällä vedettäviin sähköihin näytteilleasettaja varautuu omilla jatkojohdoilla. Sähköliittymät sisältävät kulutuksen. 

 

Sähköliittymät ja asennukset toteuttaa Alahärmän Sähkö Oy. 


Lisätiedot sähköliittymista ja asennuksista.

Aki Penninkangas

0500 776 956

 

Tilaa sähkö osastolle ›

 

messuosastojen tavaralähetykset

 

Tavaralähetykset tapahtuma-alueen messuosastoille aikaisintaan torstaina 10.8.2023.

Tavaralähetykset messuosastoille voi toimittaa osoitteella:

Power Truck Show

Näytteilleasettajan nimi ja osastonumero

Puistotie 3

62300 HÄRMÄ

Soitto toimittaessa: Ari Nukala, 0400 264 116

 

Mikäli toimitus on ennen torstaita, niin ota yhteyttä Härmän Kuriiriin. Härmän Kuriiri hoitaa tavaroiden vastaanoton, mahdollisen säilytyksen ja takaisin lähetykset.

 

Härmän Kuriiri Oy, Mika Ekola, 040 412 7193  

 

MESSUOSASTOJEN TELTAT
 

Näytteilleasettajan tulee huolehtia telttojen riittävistä painoista ja kiinnityksistä. Painoa tulee olla 20 kg / m2. Rakennusvalvoja ja pelastusviranomaiset voivat tehdä tarkistuksia messuosastoille.

 

messuosastojen trukkipalvelu

 

Messuosastojen rakentamisen ja purkamisen aikana käytössä on kaksi trukkia. Trukkipalvelun voi tilata tapahtuman aikana messutoimistosta tai trukkipalvelun yhteyshenkilöltä.

 

Trukkipalvelu on ilmainen kaikille kuljetusmessuosastoille.

 

Autolla ajo tapahtuma-alueella

 

Autolla ajo on sallittu messualueella rakennus- ja purkuaikoina erillisellä rakennuspäivän kulkuluvalla. Muina aikoina autolla ajo tapahtuma-alueella on kielletty. Purkuaikainen ajo messualueella voi alkaa aikaisintaan lauantaina kello 18.00. Osastot on oltava purettuna ja alue oltava tyhjänä viimeistään sunnuntaina 14.8.2023 klo 12.00.

 

Messutoimisto ja powerparkin info

 

messutoimisto

 

Power Truck Show'n messutoimisto sijaitsee PowerParkin Park Hotellia vastapäätä. Power Truck Show'n messutoimistossa sinua palvellaan messuihin ja messuosastoihin liittyvissä asioissa. Messutoimistosta voi hakea lisää asiakaskutsuja, näytteilleasettajarannekkeita ja näytteilleasettajien p-lupia. Messutoimistoon voi jättää myös lehdistötiedotteita jaettavaksi lehdistölle. 

 

Power Truck Show'n messutoimistosta ei voi ostaa lisää messulounas- ja juomalippuja eikä Power Nightin iltalippuja tai VIP-lippuja. Näitä saa ostaa Powerparkin infopisteestä.

 

Messutoimisto on avoinna

Torstaina 10.8.2023, 10.00-22.00

Perjantaina 11.8.2023, 9.00-18.00

Lauantaina 12.8.2023, 9.00-18.00

 

powerparkin info

 

Powerparkin infosta voi ostaa lisää messulounas- ja juomalippuja sekä Power Night iltalippuja ja VIP-lippuja. Näitä lippuja ei ole myynnissä Power Truck Show'n messutoimistossa.

 

Palace Areenan noutopiste

Etukäteen varatut messulounasliput, Power Night iltaliput ja VIP-liput.

Torstaina 10.8.2023, 10.00-17.00

Tämän jälkeen noudot vain Park Hotel Härmän vastaanotosta. 

 

Park Hotel vastaanotto

Torstaina 10.8.2023, 7.00-23.00

Perjantai 11.8.2023, 7.00-23.00

Lauantai 12.8.2023, 7.00-23.00

 

 

NÄYTTEILLEASETTAJARANNEKKEET

 

Näytteilleasettajien sisäänpääsyrannekkeet poikkeavat tavallisen yleisön rannekkeista. Näytteilleasettajaranneke oikeuttaa vapaaseen sisäänpääsyyn sekä tapahtuman aukioloaikoina että illalla autonäyttelyalueelle. Näytteilleasettajaranneke on oltava kädessä, jotta se oikeuttaa sisäänpääsyyn. Pelkkä näytteilleasettajakortti ei oikeuta sisäänpääsyyn. Messuosastoon kuuluu osastojen mukaiset näytteilleasettajarannekkeet. Ylimääräisiä näytteilleasettajarannekkeita voi tilata etukäteen tai hakea niitä messujen aikana Power Truck Show'n messutoimistosta. Ylimääräiset näytteilleasettajarannekkeet laskutetaan jälkikäteen asiakaskutsujen laskutuksen yhteydessä.
 

Asiakaskutsut

 

Asiakaskutsut ovat erinomainen tapa kutsua asiakkaita ja sidosryhmiä tutustumaan yrityksen messuosastoon sekä sen tuotteisiin ja palveluihin.

 

Näytteilleasettajayritys voi tilata joko numeroituja paperisia asiakaskutsuja tai tehdä asiakaskutsutilauksen sähköisen järjestelmän kautta. Valitse itsellesi mieluisempi tapa toimittaa asiakaskutsut perille loppukäyttäjälle. Paperinen asiakaskutsu on täytettävä huolellisesti ja se on varustettava näytteilleasettajan leimalla tai muulla yrityksen tunnisteella. Asiakaskutsu oikeuttaa yhden henkilön sisäänpääsyyn kuljetusmessuille ajankohtana, jonka olette valinneet. Lähetämme palautuneet asiakaskutsut laskun yhteydessä messujen jälkeen. Näin voitte hyödyntää kävijätietoja myös jälkimarkkinoinnissanne.

 

Ainoastaan palautuneet eli käytetyt asiakaskutsut laskutetaan tapahtuman jälkeen.

 

Tilatut asiakaskutsut postitetaan noin viikon kuluessa tilauksesta.

 

Tilaa asiakaskutsuja ja näytteilleasettajakortteja ›

 

MAJOITUKSET JA KULJETUKSET

 

PTS Messut Oy on varannut näytteilleasettajille majoitusta Härmän Kylpylästä sekä Kauhavan Lentohotellista. Majoituksen voi varata itse koodilla. Varaukset ja peruutukset hoidetaan itse suoraan majoituspaikkojen kanssa. Varauskoodin voit pyytää Hannele Loukasmäeltä, 040 736 0073 tai hannele.loukasmaki@ptsmessut.fi.

 

Härmän Kylpylään tai Kauhavan Lentohotelliin majoittuvilla on mahdollisuus käyttää Power Truck Show'n järjestämää linja-autokyyditystä välillä PowerPark – Härmän Kylpylä – Kauhavan Lentohotelli. Linja-autoaikataulu tarkentuu myöhemmin ja ne lähetetään sähköpostilla tai niitä saa myös messutoimistosta ja majoituspaikoista. Näytteilleasettajarannekkeilla pääset kulkemaan ilmaiseksi linja-autoilla majoituspaikkoihin.

 

Lisätietoja majoituksmahdollisuuksista löytyy täältä ›

 

Markkinointi

 

Luodaan yhdessä Power Truck Show tapahtuma! 

Markkinointimateriaali löytyy täältä ›

 

NÄYTTEILLEASETTAJIEN PYSÄKÖINTI

 

Näytteilleasettajilla on käytössä oma maksuton parkkipaikka Powerparkin kulmalla noin 200 metrin päässä tapahtuma-alueelta osoitteessa Yliviitalantie 112. Parkkipaikalle saa pysäköidä maksutta etukäteen messupostin mukana lähetetyllä pysäköintiluvalla. 

 

Perjantaina ja lauantaina näytteilleasettajien parkkipaikalla päivystää kaksi mönkijää noin kello 12.00 saakka, jotka kuljettavat näytteilleasettajien tavaroita messuosastoille.

Mönkijäpalvelu on ilmainen kaikille messuosastoille.

 

näytteilleasettajien ruokailu

 

PowerPark hoitaa näytteilleasettajaruokailun messujen aikana. Messulounas on tarjolla perjantaina ja lauantaina Palace Areenassa. Ruoka- ja juomalippuja voi ostaa suoraan PowerParkista. Etukäteen varatut messulounasliput voi noutaa PowerParkin infopisteistä. 

 

PowerPark laskuttaa messulounaat jälkikäteen käytettyjen messulounaslippujen mukaisesti.

 

 

 

Yhteistyössä

 

Blåkläder

 

Mainosvarikko Kauhava Pohjanmaan Osuuspankki
Ajolinja Mascus Lippu.fi
Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä