drifting show

drifting show

Drifting show'n jännittäviä elämyksiä

 

Drifting tarjoilee jännittäviä autourheilun näytöshetkiä sekä perjantaina että lauantaina Power Truck Show’ssa Mika Salo Circuitilla kello 15.00.

 

Drifting Show – täydellinen elämys

 

Jo neljättä kertaa järjestettävä drifting näytös kuuluu Power Truck Show’n vakiokalustoon suuren suosionsa johdosta. Katsomot ovat olleet vuodesta toiseen tupaten täynnä ja tämä suhteellisen nuori ja trendikäs laji on paikkansa ansainnut tapahtuman vakio-ohjelmaan.

 

Näytöksen järjestää Suomen Drifting ry / FPDA ja juontaa tuttuun tapaan heidän oma puuhamies Petri ”Puuhis” Lähdemäki.

 

Kuljettajina elokuun näytöksessä ovat mm. Street Racers Drift Team / Kristian ”Krisu” Vadi, Häggblom Motorsport / Dennis Häggblom, MisäVika Cast / Pauli Laakso, Kaukonen66 / Ville Kaukonen, NKD Motorsport / Eemeli Niemi-Korpi ja Lindell Motorsport / Matias Lindell.

 

Taitoa vaativa laji

 

Drifting on tarkkuutta ja taitoa vaativa laji, jossa ei ajeta kelloa vastaan vaan radalla olevaa tuomareiden ennalta määriteltyä suoritusaluetta myöden. Kilpailuna tämä on erittäin yleisöystävällinen laji, jossa tapahtuu koko kilpailupäivän ajan ja voit nauttia kilpailusta käytännössä yhdeltä istumalta.

 

Kilpailussa on ensin lajitteluvaihe, jossa kukin kuljettaja ajaa suoritusalueen niin että lähdössä on pisteitä 100p ja niitä vähennetään virheiden mukaan, tuloksesta tulee lopulliset lajittelupisteet ja sitä myöten sijoitus kaavioon. Kaaviovaiheessa Top32 ajetaan vastakkain lajitteluissa vähiten pisteitä saanut ja lajittelussa eniten pisteitä saanut. Siitä edetään pudotus pelillä Top16->Top8->Top4->Pronssifinaali->Finaali, kunnes voittaja on selvillä.

 

Suomen Drifting ry /FPDA järjestää tänäkin vuonna oman Driftingin Pro FDS -mestaruussarjan, ajankohtaiset lisätiedot löydät osoitteesta https://fpda.info/kilpailut/

 

Power Truck Show tarjoaa sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden nähdä driftingin maailma livenä. Jännitystä, nopeutta ja vauhdin hurmaa – kaikki yhdessä paikassa Mika Salo Circuitilla.

 

 

 

Yhteistyössä

 

Blåkläder

 

Mainosvarikko Kauhava Pohjanmaan Osuuspankki
Lippu.fi
Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä