Saavutettavuus

Saavutettavuus

Saavutettavuus

 

 

Sitoudumme ylläpitämään turvallista ympäristöä. Emme hyväksy häirintää, väkivaltaa tai minkäänlaista syrjintää. Jos koet häirintää tapahtuman aikana, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä henkilökuntaamme. 

 


Esteettömyys alueella

 

Power Truck Show järjestetään pääasiassa asfaltoidulla tasaisella alueella. U4-alue sijoittuu soratie/nurmialueelle. Alueelta löytyvät inva wc:t on merkitty aluekarttaan. 

 

Power Truck Show ei ole kuuloesteetön. Tapahtumassa on menoa ja meininkiä koko tapahtuman ajan. Autonäyttelyssä voi autojen pärinä ja melutaso nousta väliaikaisesti. Tapahtumassa ei ole induktiosilmukkaa. 

 

 

 

AVUSTAJAT

 


Liikuntarajoitteiset ja muut erityisryhmät ostavat normaalit pääsyliput tapahtumaan. Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi. Ystävänkorttia sekä A-merkinnällä varustettua EU:n vammaiskorttia näyttämällä kehitysvammaisen/avustettavan henkilön ystävä/avustaja pääsee maksutta tapahtumaan. 

 

Avustajalle ei anneta ranneketta, vaan hänen tulee kulkea avustettavan henkilön kanssa yhdessä tapahtuma-alueella. 

 

 

 

ESTEETÖN SAAPUMINEN

 

Invapysäköinnin käyttö on sallittua asiaan oikeuttavalla luvalla. Alueen välittömässä läheisyydessä on hyvin rajallinen määrä parkkitilaa. Invapysäköintipaikkoja on varattu Powerparkin ulkokartingradan (Mika Salo Circuit) A-katsomon pysäköintialueelle. Tilaa on hyvin rajallisesti, joten olethan kärsivällinen.

 

Liikenteenohjaajat opastavat ja kertovat invapysäköinnin tilan.

 

Mikäli invapysäköinti on täynnä, on kuljettajalla mahdollisuus käydä viemässä henkilö sisääntuloportille ja sen jälkeen käydä viemässä auto lähiparkkiin tai Härmän Raviradan parkkiin (vain lauantaina), josta tulee Härmän Liikenteen operoima nonstop linja-autokyyditys tapahtuma-alueen läheisyyteen noin 100 metrin päähän sisääntuloportista.

 

 

 

INVATAKSI

 

Tapahtuma-alueen välittömästä läheisyydestä löytyy taksitolppa. Tolppa sijaitsee lähellä tapahtumainfoa. Taksitolpan maamerkkinä on hyvä pitää huvipuiston korkeaa vihreää tornia, "Dragon Tower" huvipuistolaitetta. 

 


Invataksit Alahärmän alueella:

Taksi Mika Tuliainen 050 366 4844

Härmän taksipalvelu 0400 484 848

Taksi Sussu Auvilahti 0500 660524

 

 

 

Yhteistyössä

 

Blåkläder

 

Mainosvarikko Kauhava Pohjanmaan Osuuspankki
Ajolinja Mascus Lippu.fi
Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä