Ajankohtaista

Ajankohtaista

PTS Magazine - Kuljetus Auvisen tyylitelty juhla-auto 


11.07.2023

Kuljetus Auvisen kalusto on aina näyttävää ja nyt 70-vuotisen yritystaipaleen kunniaksi on rakennettu uusi Scania. Hieman poikkeuksellista on se, että uuden Scanian kylkiä koristaa kummankin puolen Volvon kuvat. Mikan isä Väinö perusti kuljetusliikkeen 70 vuotta sitten ja hän oli kova Volvo-mies. Sen takia auton kylkiä koristavatkin Volvot, joilla Mikan isä aikanaan toiminnan aloitti. Autolla on haluttu kunnioittaa isän historiaa ja muistoa. Uusi auto on jo täydessä työn touhussa. Auton värityksessä on myös haluttu noudattaa alkuperäistä väritystä eli punaista hytissä ja harmaata säiliöissä. Perttu Papunen on tehnyt jälleen taikojaan ja maalannut Volvon kuvat. Vanha henki jatkuu myös sisätiloissa sisustuksessa samalla väriteemalla. – Teimme tyylikkään juhla-auton työkäyttöön ja tämän pääsee näkemään Power Truck Show’ssa elokuussa, Mika Auvinen kertoo. 
Auviselle on myös rakentumassa Lowriderin vetäjäksi uusi mustan purppura vetoauto, jota päästään Härmässä ihailemaan. Mikan uudet autot kisaavat haastajaluokassa, josta heillä on muiden tapaan mahdollisuus nousta Super Truck luokkaan. 
- Meidän tiimi on mielellään aina mukana Power Truck Show’ssa ja se on meille ehdottomasti vuoden tärkeimpiä tapahtumia, Mika kehuu. 


Takaisin uutisiin
Yhteistyössä

 

Blåkläder

 

Mainosvarikko Kauhava Pohjanmaan Osuuspankki
Lippu.fi
Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä