Power Truck Show
Olemme FacebookissaOlemme InstagramissasuomeksiPå SvenskaIn English

Kesän odotetuin maanteiden spektaakkeli

Power Truck Show’n rekkaconvoy kerää jälleen kuljetuskaluston helmet yhteen ja virta vie Härmään torstaina 9.8.2018. Rekkaconvoy on kerran vuodessa nähtävä ainutlaatuinen tapahtuma tienpäällä, johon osallistuu yli 40 rakennettua ja maalattua rekkaa sekä näyttäviä hyötyajoneuvoja ja veteraaniautoja. Rekkaconvoyn mukana matkaa muun muassa Kreikan Ateenasta saapuva Sarantos Petropoulos, jolle kilometrejä kertyy autoon yli 3 800 per suunta. Rekkaconvoyhin osallistujille on viime vuosina ollut erityisen tärkeitä kaikki ne ihmiset, jotka ovat kerääntyneet teiden varsille ja pysäköintipaikoille toivottamaan hyvää matkaa kohti Härmää. Varsinkin ulkomaiset autoilijat ovat olleet ihmeissään suuresta suosiosta, jota yleisö hurraten ja vilkuttaen tälle rekkaconvoylle antaa. Kuljettajat kiittävät saamaansa huomiota valoilla ja soittamalla torvea.

Naantalin satamaan saapuu Ruotsista ja Norjasta tulevat rekat ja Helsinkiin Vuosaaren satamaan muualta Euroopasta tulevat näyttelyautot. Täysimittaisena kulkue lähtee ajamaan kohti lopullista määränpäätä Lempäälän Teboil Pirkanhovista. Pilottiauto johdattaa letkaa ja pitää porukan kasassa. Viimeinen pysähdys on Jalasjärvellä Neste Jalastuulessa. Niin satamissa kuin pysähdyspaikoilla yleisö voi käydä ihastelemassa tapahtumaan saapuvia rekkoja.

Rekkaconvoy on epävirallinen aloitus kansainväliselle kuljetusalan suurtapahtumalle Power Truck Show’lle. Yleisö pääsee tutustumaan rekkoihin perjantaina ja lauantaina 10.-11. elokuuta Alahärmän Powerparkissa.

Yhteistyössä