Power Truck Show
Olemme FacebookissaOlemme InstagramissasuomeksiPå SvenskaIn English

Vuoden 2022 Power Truck Show -seminaarissa puhutaan raskaan liikenteen käyttövoimista. Samaa aihetta käsiteltiin viimeksi vuonna 2019, ja kuluneen kolmen vuoden aikana aiheen ympärillä on tapahtunut paljon.

Kaikkien muiden kustannusten ohella erityisesti dieselpolttoaineen hinta on kurittanut kuljetusyritysten taloutta. Siksi yhä useammin herää kysymys, voisiko kuorma-auto käyttää jotakin muuta energialähdettä?

Sähkö on yleistynyt voimakkaasti energianlähteenä kevyemmässä kalustossa. Miten sen soveltaminen kuorma-autoon onnistuu? Entä voisiko käytetyn dieselkuorma-auton muuttaa sähkökäyttöiseksi?

Kaasukäyttöisillä kuorma-autoilla on miltei samanlaiset käyttöominaisuudet ja suoritusarvot kuin dieseliä käyttävillä. Kaasu on puhtaasti palava polttoaine, jota voidaan valmistaa uusiutuvana biomassasta.

Suomessa tehdään paljon tiekuljetuksia, joihin ei tällä hetkellä ole muuta käyttövoimavaihtoehtoa kuin diesel. Dieselmoottori on käytännöllinen ja usein ainoa ratkaisu käyttövoimaksi. Sen kehittäminen entistä ympäristöystävällisemmäksi jatkuu edelleen.

Uudet käyttövoimat tekevät tuloaan liikenteeseen ja sen myötä valitettavasti myös onnettomuustilastoihin. Minkälaisia asioita täytyy onnettomuustilanteessa ottaa huomioon, kun osallisena on sähkö- tai kaasuauto?

Power Truck Show -seminaarissa kuullaan erilaisiin käyttövoimavaihtoehtoihin liittyvistä kokemuksista ja odotuksista. Seminaari on Palace-hallin elokuvateatterissa perjantaina 12.8. 2022 kello 11.30.

Tervetuloa!

Yhteistyössä

visit kauhava 2021