Ajankohtaista

Ajankohtaista

Kuljetusmessuilla mukana – Bridgestone  


04.07.2023

Bridgestone Corporation on maailman johtava rengasvalmistaja ja vastuullisten liikkuvuusratkaisujen toimittaja.  Zaventemissa (Belgiassa) pääkonttoriaan pitävällä Bridgestone EMIAlla on yli 20 000 työntekijää ja toimintaa 40 maassa eri puolilla aluetta.   
 
Bridgestone tarjoaa laajan valikoiman premium-renkaita, rengasteknologioita ja edistyksellisiä liikkuvuusratkaisuja. Yhtiön visio on tarjota yhteiskunnalle ja asiakkaille lisäarvoa kestävien ratkaisujen kautta. Bridgestone E8 -sitoumus koostuu kahdeksasta arvosta – Energy, Ecology, Efficiency, Extension, Economy, Emotion, Ease ja Empowerment – jotka ohjaavat Bridgestonen strategisia painopisteitä, päätöksentekoa, kulttuurin kehitystä ja yritysvastuutyötä siten, että visio saavutetaan.   
 
Tervetuloa messuosastoille U3103-U3104. 

 

 

BRIDGESTONE-TALVIRENKAAT 
W990, Vetorengas, ”KUNINKAAN PALUU” 
Rengaskoko 315/80 on palannut takaisin valikoimaan! Vetorengas W990 tarjoaa luotettavaa pitoa lumessa. Pitolohkojen ansiosta sillä on erittäin vakaa ja loistava käsiteltävyys märällä. Sillä on myös pitkä käyttöikä, ja se vastustaa hyvin epätasaista kulumista. 3PMSF- ja M+S-merkinnät. 
 
NORDIC DRIVE 001, Vetorengas 
Nordic Drive 001 on ankariin talviolosuhteisiin suunniteltu premium-luokan kuorma-autonrengas. Siinä on yhdistetty Bridgestonen anti-slip-palatekniikka maineikkaaseen Multicell-kumiseokseen. Näin renkaaseen on saatu poikkeuksellisen hyvä pito ja erinomaiset kiihdytys- ja jarrutusominaisuudet lumella ja jäällä. Lisäksi rengas tarjoaa hyvän kilometrituloksen, ja se soveltuu hyvin vaihtelevaan maantie–maastoajoon. 3PMSF- ja M+S-merkinnät. 
 
W958, Eturengas/ohjaava rengas 
W958 on suunniteltu pohjoismaisiin talviolosuhteisiin. Sillä on erinomainen suorituskyky sekä vesi- että lumiolosuhteissa. Erittäin hyvät jarrutus- ja kaarrepito-ominaisuudet. Se vastustaa hyvin epätasaista kulumista ja on pitkäikäinen. Kehittyvän pintakuvion suorituskyky on loistava. 3PMSF- ja M+S-merkinnät. 
 
REGIONAL WINTER STEER 001, Eturengas/ohjaava rengas 
Optimoidun kontaktipainejakauman ja jalanjäljen ansiosta renkaalla on hyvä käsiteltävyys lumella ja jäällä. Optimoitu runkorakenne takaa puolestaan tasaisen kulumisen. Hyvä kulutuskestävyys. 3PMSF- ja M+S-merkinnät. 
REGIONAL WINTER DRIVE 001, Vetorengas 
Erinomainen suorituskyky talviajossa. Käyttö ympäri vuoden. Parempi pito renkaan elinkaaren aikana edeltäjään verrattuna. 
 
BRIDGESTONE DURAVIS -SARJA 
DURAVIS R-STEER 002, DURAVIS R-STEER 002 EVO, Eturengas/ohjaava rengas 
DURAVIS R-DRIVE 002, Vetorengas 
DURAVIS R-TRAILER 002, DURAVIS R-TRAILER 002 EVO, Perävaunun rengas 
 
Vähän muotoaan muuttava kuvio erittäin tehokkaaseen kaarreajoon. Luokkansa paras märkäpito optimoidun kontaktipaineen ansiosta ja tehostettu veden poistaminen. Optimoitu polttoainetehokkuus erittäin suorituskykyisen kumiseoksen ja jäykän pintakuvion ansiosta. Varustettu RFID-teknologialla renkaiden tunnistamiseksi. Vankka runko takaa pidemmän käyttöiän ja paremman 
uudelleenpinnoituksen. 
BRIDGESTONE ON/OFF -SARJA 
M-STEER 001, Eturengas/ohjaava rengas 
Vankka rengas, joka kestää hyvin ulkoisia iskuja. Selviää erilaisista tie- ja maastotehtävistä. Erinomainen pinnoitettavuus pidentää käyttöikää ja vähentää kilometrikustannuksia. Varustettu RFID-teknologialla renkaan tunnistamiseksi. 
M-DRIVE 001, Vetorengas 
Pitkään kestävä vahva vetorengas. Erinomainen pito kaikilla tie- ja maastopinnoilla. Hyvä ajomukavuus tieolosuhteissa. Varustettu RFID-teknologialla renkaan tunnistamiseksi. 
 
M840, M840 EVO, M840 EXTRA, Kaikille akseleille 
 
Tie-/maastorengas kaikille akseleille. Erittäin hyvä viillon- ja pistonkestävyys. Pitkä käyttöikä leveän ja paksun kulutuspinnan ansiosta. Huippuluokan pinnoitettavuus. Enemmän kuormakapasiteettia. 
 
 
M852, Perävaunun rengas 
 
Erittäin kestävä perävaunun rengas, jolla on erinomaiset talvi- sekä tie/maasto-ominaisuudet. Ylivoimainen pito lukuisien teknisten edistysaskelten ansiosta. Erittäin pitkä käyttöikä. Ehkäisee epätasaista kulumista. 
 
 
FIRESTONE-RENKAAT 
 
FS422 PLUS, FS422 PLUS EVO,  Eturengas/ohjaava rengas 
 
Parannettu vierintävastus ja jopa 10 % suuremmat kilometrimäärät uusimpien kumiseosteknologioiden ansiosta. Equalizer Rib Design ja lukuisat lamellit vastustavat epätasaista kulumista sekä antavat loistavan ajettavuuden märällä ja kuivalla tiellä. Vankat ja pinnoitettavat rungot. Melua vaimentavat Groove Fence ja VPS (Variable Pitch Sipes) -teknologiat. 
 
FD622 PLUS, Vetorengas 
 
Alhaiset kilometrikohtaiset kokonaiskustannukset renkaan erinomaisen kilometriennusteen ansiosta. Erinomainen pito märällä ja ainutlaatuinen yksisuuntainen kuvio takaavat tarvitsemasi pidon. Vankka rakenne ja erittäin hyvin pinnoitukseen sopivat rungot pidentävät renkaiden käyttöikää. 
 
TMP3000, Perävaunun rengas 
 
Pitkäkestoista suorituskykyä kovissakin olosuhteissa. Erittäin tasaisesti kuluva rengas. Kestävä kuvion ja rungon kumiseos takaa korkean kilometrituloksen. Hyvä viiltojen ja repeämien vastustus tekee siitä 
ihanteellisen tie- ja maastokäyttöön. 
 
BANDAG-pinnoitteet 
Prowinter 3 
M852 
Huippupito lumella ja jäällä takaavat suorituskyvyn ja turvallisuuden.  
Loistava vakaus takaa turvallisuuden ja tehokkuuden. 
Vastustaa tehokkaasti epätasaista kulumista ja viiltoja, loistava on/off -suorituskyky.   
 
BDR-WXT+ 
Erinomainen pito lumella ja jäällä 
Optimaalinen kilometrisuorite 
Loistava vakaus 
Bridgestone-teknologiat takaavat ylivoimaisen suorituskyvyn 
 
R-DRIVE 002, Vetoakseli, R-TRAILER 001, Perävaunu 
Erinomaiset kilometritulokset mahdollisimman moneen käyttötarkoitukseen. Jopa 10% pienemmät km-kohtaiset kustannukset edeltäjiin verrattuna. Optimoitu polttoainetehokkuus alhaisen vierintävastuksen ansiosta. M+S- ja Alpine-merkityt renkaat. 
 
H-DRIVE 002, H-TRAILER 002 
Taloudellinen suorituskyky 
Loistava kilometritulos  
Myös talvikäyttöön 


Takaisin uutisiin
Yhteistyössä

 

Blåkläder

 

Mainosvarikko Kauhava Pohjanmaan Osuuspankki
Ajolinja Mascus Lippu.fi
Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä