Ohjeita autonäyttelyyn osallistuville

Ohjeita autonäyttelyyn osallistuville

autonäyttely

 

aukioloajat
 

Power Truck Show on avoinna yleisölle

Perjantaina 9.8.2024 10.00-18.00
Lauantaina 10.8.2024 10.00-18.00

Lauantaina autonäyttelyn valoshow 18.00-23.00

 

saapuminen alueelle

 

Autonäyttelyyn saapuminen mielellään torstaina. Myös perjantaina voi saapua paikalle, mutta ennen näyttelyn avautumista, paikalla oltava viimeistään yhdeksältä. Seuraamalla tienvarsiopasteita ja liikennemerkkiä ”Lillbacka H2” löydät perille oikeaa kautta tapahtuma-alueelle ja ensimmäisenä pesupisteelle (Härmän kylän kautta Lillbackan hallin pihalle).

 

autonpesu
 

Alueella on järjestettynä kaksi Kärcherin huuhtelu-/pesupistettä, joissa ammattitaitoinen henkilökunta suorittaa huuhtelun. Huuhtelupisteet ovat avoinna torstaina kello 9.00 alkaen ja suljetaan torstain ja perjantain välisenä yönä, kun autot on pesty loppuun. Autojen peruspesu oltava tehtynä ennen alueelle saapumista. Pyritään pitämään pesuaika kohtuullisena, että saadaan kaikki autot ajoissa pestyä. Jos tarvitset pesua muina aikoina, niin Härmän Liikenteellä on maksullinen pesuhalli, jossa voi käydä pesettämässä auton. Ota yhteyttä Härmän Liikenteeseen, 050 334 4554. Lähialueelta tulevien toivotaan pesevän autot ennen näyttelyyn tuloa. Pesupaikalla on ajoittain ruuhkaa!

 

autonäyttelyyn ilmoittautuminen ja messupaketti

 

Kun näyttelypaikka on osoitettu, ilmoittaudu sen jälkeen välittömästi Power Truck Show’n messutoimistossa. Tai jos pesupaikalla on kovasti ruuhkaa, niin laita kaveri hakemaan messupaketti jo valmiiksi. Ilmoittautuessa jokaiselle autontuojalle jaetaan messupaketti. Ilmoittautuessa saat jätesäkin roskia varten, joten käytä sitä ja huolehdithan oman alueen siisteydestä. 

 

näytteilleasettarannekkeet ja kulkeminen messualueella

 

Näytteilleasettajien sisäänpääsyrannekkeet poikkeavat tavallisen yleisön rannekkeista. Näytteilleasettajaranneke oikeuttaa vapaaseen sisäänpääsyyn sekä tapahtuman aukioloaikoina että illalla autonäyttelyalueelle. Näytteilleasettajaranneke on oltava kädessä, jotta se oikeuttaa sisäänpääsyyn. Pelkkä näytteilleasettajakortti ei oikeuta sisäänpääsyyn. Ylimääräisiä näytteilleasettajarannekkeita voi ostaa messujen aikana Power Truck Show'n messutoimistosta.

 

Messutoimisto ja powerparkin info

 

messutoimisto

 

Power Truck Show'n messutoimisto sijaitsee PowerParkin Park Hotellia vastapäätä. Power Truck Show'n messutoimistossa sinua palvellaan messuihin ja messuosastoihin liittyvissä asioissa. Messutoimistosta voi hakea lisää asiakaskutsuja, näytteilleasettajarannekkeita ja näytteilleasettajien p-lupia. Messutoimistoon voi jättää myös lehdistötiedotteita jaettavaksi lehdistölle. 

 

Power Truck Show'n messutoimistosta ei voi ostaa lisää messulounas- ja juomalippuja eikä Power Nightin iltalippuja tai VIP-lippuja. Näitä saa ostaa Powerparkin infopisteestä.

 

Messutoimisto on avoinna

Torstaina 8.8.2024, 10.00-22.00

Perjantaina 19.8.2024, 9.00-18.00

Lauantaina 10.8.2024, 9.00-18.00

 

powerparkin info

 

Powerparkin infosta voi ostaa lisää messulounas- ja juomalippuja sekä Power Night iltalippuja ja VIP-lippuja. Näitä lippuja ei ole myynnissä Power Truck Show'n messutoimistossa.

 

Palace Areenan noutopiste

Etukäteen varatut messulounasliput, Power Night iltaliput ja VIP-liput.

Torstaina 8.8.2024, 10.00-17.00

Tämän jälkeen noudot vain Park Hotel Härmän vastaanotosta. 

 

Park Hotel vastaanotto

Torstaina 8.8.2024, 7.00-23.00

Perjantai 9.8.2024, 7.00-23.00

Lauantai 10.8.2024, 7.00-23.00

 

NÄYTTEILLEASETTAJIEN PYSÄKÖINTI

 

Näytteilleasettajilla on käytössä oma maksuton parkkipaikka Powerparkin kulmalla noin 200 metrin päässä tapahtuma-alueelta osoitteessa Yliviitalantie 112. Parkkipaikalle saa pysäköidä pysäköintiluvalla, jonka voit noutaa messutoimistosta. 

 

NÄYTTEILLEASETTAJIEN RUOKAILU

 

PowerPark hoitaa näytteilleasettajaruokailun messujen aikana. Messulounas on tarjolla perjantaina ja lauantaina Palace Areenassa kello 11.00–16.00. Ylimääräisiä ruoka- ja juomalippuja voi tilata etukäteen PowerParkista edullisempaan hintaan kuin paikan päältä ostettuna. Etukäteen varatut ruokaliput voi noutaa PowerParkin infopisteistä.

 

MAJOITUKSET JA KULJETUKSET

 

PTS Messut Oy on varannut näytteilleasettajille majoitusta Härmän Kylpylästä sekä Kauhavan Lentohotellista. Majoituksen voi varata itse koodilla. Varaukset ja peruutukset hoidetaan itse suoraan majoituspaikkojen kanssa. Varauskoodin voit pyytää Hannele Loukasmäeltä, 040 736 0073 tai hannele.loukasmaki@ptsmessut.fi.

 

Härmän Kylpylään tai Kauhavan Lentohotelliin majoittuvilla on mahdollisuus käyttää Power Truck Show'n järjestämää linja-autokyyditystä välillä PowerPark – Härmän Kylpylä – Kauhavan Lentohotelli. Linja-autoaikataulu tarkentuu myöhemmin ja ne lähetetään sähköpostilla tai niitä saa myös messutoimistosta ja majoituspaikoista. Näytteilleasettajarannekkeilla pääset kulkemaan ilmaiseksi linja-autoilla majoituspaikkoihin.

 

Lisätietoja majoituksista löytyy täältä ›

 

Markkinointi

 

Luodaan yhdessä Power Truck Show tapahtuma! 

Markkinointimateriaali löytyy täältä ›

 

 

 

 

Yhteistyössä

 

Blåkläder

 

Mainosvarikko Kauhava Pohjanmaan Osuuspankki
Lippu.fi
Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä