Ajankohtaista

Ajankohtaista

Kuljetusmessuilla mukana - Fleetskills


22.05.2023

Keskitä ammattipätevyystietojen hallinta ja ammattipätevyyskoulutukset Fleetskills-palveluun

 

Fleetskills on kuljettajien ja henkilöstön koulutus-, lupa-, pätevyys- ja perehdytystiedon sekä ajoneuvojen hallintaan kehitetty järjestelmä, jonka avulla kaikkien työntekijätietojen hallinta onnistuu kätevästi yhdestä paikasta. Ohjelma hälyttää automaattisesti vanhenevista luvista ja korteista.

 

Fleetskillsin verkkokoulutuksilla kuljettajat voivat suorittaa itsenäisesti kaikki tarvittavat ammattipätevyys-, ADR- ja työturvallisuuskorttikoulutukset suoraan järjestelmän sisällä, itselle parhaiten sopivana ajankohtana.

 

Fleetskills-koulutustarjonta on kasvanut keväällä 2023 entisestään uudella ammattipätevyyden jatkokoulutuspäivällä Ajo ja Lepoajat – Digipiirturi. Yhdistetyn koulutuspäivän tavoitteena on, että kuljettaja tuntee ajo- ja lepoaikasäädökset ja osaa soveltaa niitä työssään. Lisäksi koulutuspäivän aikana käydään läpi digipiirtureita koskevat säännökset ja opitaan käyttämään digipiirturia oikein.

 

Power Truck Show 2023 -tapahtumassa esittelemme Fleetskillsin yritysjohdolle ja ajojärjestelylle suunnattua näkymää. Lisäksi ammattiliikenteen kuljettajilla on mahdollisuus rekisteröityä ilmaiseksi MyFleetskills-palveluun, josta näkee verkkokoulutustarjonnan sekä oman koulutushistorian, eli samoja tietoja kuin omalla Traficom-sivulla. Osastolla U337 arvomme rekisteröityneiden kävijöiden kesken ilmaisia koulutuspoletteja, joilla on mahdollista ostaa ammattipätevyyden jatkokoulutuspäiviä.

 

Lue lisää: fleetskills.com

 


Takaisin uutisiin
Yhteistyössä

 

Blåkläder

 

Mainosvarikko Kauhava Pohjanmaan Osuuspankki
Ajolinja Mascus Lippu.fi
Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä