Ajankohtaista

Ajankohtaista

Kuljetusmessuilla mukana - Kärcher


27.07.2023

Kun pestävän ajoneuvon koko ja pestävä pinta-ala kasvaa, muodostuu myös työergonomia entistä tärkeämmäksi tekijäksi. Pesuhalleihin asennettava, seinäkiinnitteinen letkurata parantaa ergonomiaa ja nopeuttaa pesuprosessia huomattavasti. Kun rata varustetaan vielä omalla pesuainepistoolilla ja -letkulla sekä annostelulaitteella, käy pesukemian levittäminen nopeasti ja tarkasti. Letkuratoihin sekä niiden kanssa yhteensopiviin pesureihin voit tutustua Kärcherin osastolla U3202. 

 

Uuden akkuteknologian ansiosta yhä useampi siivoustyö ja puhdistuskohde hoidetaan akkukäyttöisellä koneella. Pitkän käyttöajan ja huolettomat käyttörutiinit tarjoavat imurit, reppuimurit, märkä-kuivaimurit ja tekstiilipesurit ovat erinomainen apu myös raskaan kaluston puhdistamisessa. Johdoton laite liikkuu ketterästi kohteesta toiseen ja on nopeasti käyttövalmiina. Ne lisäävät myös työturvallisuutta: johdot eivät enää kiilaudu ovien väliin tai aiheuta muille liikkujille kompastumisvaaraa. Akkukäyttöisiin siivousratkaisuihin voit tutustua Kärcherin osastolla U3202. 

 

Uusitun Kärcher HD Supersarjan pesurit ovat saaneet erinomaisen vastaanoton. Tarvitsit sitten korkeaa painetta tai suurta vedentuottoa, niin supersarjasta löytyy tehokas ja kattavasti varusteltu ratkaisu. Suuresta tehosta huolimatta nämä pystymallisiksi rakennetut pesurit ovat kompaktin kokoisia ja mahtuvat kulkemaan niin nostimilla kuin ahtaissa oviaukoissa. Erityistä kiitosta on saanut automaattinen letkukela, joka yhdessä tälle suunnitellun korkeapaineletkun kanssa mahdollistaa laitteen nopean käyttöönoton, sujuvan työskentelyn ja ketterän liikuttelun. Letku kelautuu sujuvasti myös paineen alaisena ja jopa 45 asteen kulmassa. Näihin sekä muihin painepesureihin voit tutustua Kärcherin osastolla U3202. 

 

Myös Power Truck -tapahtuman näytteilleasettajat luottavat Kärcherin kuumavesipesureihin. Alueen sisääntuloporteilla on käytössä neljä eri pesupistettä, joissa alueelle tulevat ajoneuvot pestään näyttelykuntoon. Näissä pisteissä palvelleet Kärcher HDS -kuumavesipesurit myydään edulliseen messuhintaan. Voit tutustua tarjontaan Kärcherin osastolla U3202. Löydät sen heti pääsisäänkäynnin vierestä.    

 

 

 


Takaisin uutisiin
Yhteistyössä

 

Blåkläder

 

Mainosvarikko Kauhava Pohjanmaan Osuuspankki
Ajolinja Mascus Lippu.fi
Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä