Ajankohtaista

Ajankohtaista

Kuljetusmessuilla mukana - Work Cars  


27.07.2023

Work Cars syntyi intohimosta palvella paremmin. 
 
Joskus hyvä yritysidea voi syntyä kahden työkaverin keskustelun tuloksena. Reilut seitsemän vuotta sitten Tero Tarvainen ja Mikael Mäkinen tapasivat työpaikallaan autokaupassa. Molemmilla oli takana jo pitkä työhistoria autoalan yritysmyynnistä. Jossain vaiheessa kaksikko katsoi toisiaan ja totesivat, että ”paremminkin ja palvelukeskeisemmin asioita voisi tehdä”. Kun he olivat asiasta samaa mieltä, Jyväskylään syntyi hyötyajoneuvojen erikoisliike Work Cars. 
- Meillä oli sama näkökulma siihen, että jos meillä olisi oma yritys, mitä voisimme yhdessä tehdä paremmin. Lähdimme hyvin kunniahimoisesti liikkeelle kohti koko Suomen mittakaavassa isoa toimijaa. Halusimme, että olemme vakavasti otettava maan kattava vaihtoehto. 
- Heti alusta asti tarjosimme erikoisautoja mahdollisimman laajalla skaalalla ja haimme uusia ratkaisuja sekä kehitimme tuotteitamme kaupallisemmaksi. Hinnoittelimme tuotteemme järkevästi. Emme polje hintoja, mutta emme ole kalleinkaan toimija. Olemme laadukas palvelupaikka, joka takaa erilaiset tuotteet asiakkaille toimitettuna, Tarvainen muistuttaa. 

 

Palvelu keskiössä 
Work Cars myy jatko-ohjaamollisia kuorma-autoja, retkeilyautoja, avolava-autoja, amerikkalaisia ja eurooppalaisia sekä SUV-autoja.  
- Meillä on RAM:n merkkiedustus ja olemme merkin virallinen maahantuoja. Myös Isuzun sekä Jeepin kotimaisten maahantuojien kanssa teemme yhteistyötä. Myös MAN:n uuden maahantuojan kanssa yhteistyömme jatkuu, Tarvainen luettelee. 
Myös esteettömät taksit ovat olleet Work Carsin erikoislinja alusta asti. Yritys palvelee myös ammattiautoilija-asiakkaita. 
- Esteettömät taksit ovat meille erittäin vahva alue ja asiakaspalvelu on meille keskeisin osa toimintaamme. Tuotteiden kanssa myymme myös aina palvelua, jota pyrimme parhaalla mahdollisella tavalla toteuttamaan. Kuuntelemme aidosti asiakastamme, pyrimme löytämään parhaat ratkaisut järkihintaan ja toteutamme heidän toiveitaan niin pitkälle, kun vain pystymme. Pystymme kokemuksella sanomaan, mikä on mihinkin tilanteeseen järkevin ja paras ratkaisu, Mäkinen muistuttaa. 

 

Uusi liike Tuusulaan 

Tarvainen kertoo, että Work Cars on laajentunut ja kasvanut merkittävästi jo alkuperäisten suunnitelmien yli. 
- Ei koskaan kuviteltu, että olisimme joskus nykyisessä tilanteessa. Aina kun on mennyt paremmin, niin olemme nostaneet omaa tavoitettamme korkeammalle. Tämän takia avasimme huhtikuussa uuden myymälän Tuusulaan. Ennen Tuusulan myyntipistettämme ehdimme jo laajentaa toimitilojamme Jyväskylässä.  
- Meillä on jatkolaajennussuunnitelmat olemassa. Olemme rekrytoineet uusia myyjiä ja henkilökuntaa. Ja ei Tuusula meidän ainoaksi laajennukseksi jää. Seuraavia paikkakuntia jo tässä haetaan, Tarvainen paljastaa. 
Work Cars on Power Truck Showssa esillä osastolla U3112, jonne messuvieraat ovat tervetulleita tutustumaan yhtiön tarjontaan. 
- Katsotaan, tarjoammeko messuvieraille nauravia nakkeja vai jotain muuta. Lämmintä purtavaa kuitenkin, joten tervetuloa.      

             


Takaisin uutisiin
Yhteistyössä

 

Blåkläder

 

Mainosvarikko Kauhava Pohjanmaan Osuuspankki
Lippu.fi
Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä