Ajankohtaista

Ajankohtaista

PTS Magazine - Kalastuskaupungin symboli 


27.07.2023

Fredrik Persson ja Ida Mårtensson ovat kotoisin Simrishamnista, joka on vanha kalastuskaupunki Kaakkois-Ruotsissa. Simrishamnin asukkaat elivät vuosia kalastuksesta Itämerellä ja tästä Fredrikille ja Idalle syntyi ajatus vuonna 2022 rakennetun Volvo FH16 650 motiivimaalaukseen. Fredrik ja Ida halusivat kunnioittaa auton maalauksessa kotikaupunkinsa historiaa. – Tavoitteenamme oli tehdä kotiseutua kuvastava auto, joka symboloi kotikaupunkiamme Simrishamnia, Ida kertoo. Auton maalasi paikallinen motiivimaalari Michael Graff ja hänen kättensä työn kautta, autoon syntyi kalastusveneteema.  
Sen jälkeen auto ajettiin Tanskaan ja FL Buur uudisti koko sisustuksen. Sisustus on tehty tummalla nahalla, jossa on messinkiä ja puuta, jotta auton kalastusveneteema seuraisi myös hyttiin.  
Auto valmistui syyskuussa 2022 ja sen ensiesiintyminen oli Skånen autonäyttelyssä Ljungbyhedissä.  
- Olemme aiemmin jo rakentaneet yhden mutta ei tässä mittakaavassa kuin tämä Volvo, Ida selvittää. 
- Yrityksemme on perustettu vuonna 2010 ja on nimeltään Simrishamns Express Transport Ab eli SETAB ja ajamme yhdellä kuorma-autolla enimmäkseen asfalttia sekä talvella viljaa ja hoidamme lumenaurausta, Fredrik selvittää. 
Power Truck Show’ssa yleisö pääsee ihastelemaan Simrishamnin tunnelmaa.  


Takaisin uutisiin
Yhteistyössä

 

Blåkläder

 

Mainosvarikko Kauhava Pohjanmaan Osuuspankki
Ajolinja Mascus Lippu.fi
Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä