Ajankohtaista

Ajankohtaista

PTS Magazine - Mackin saapuu Irlannista 


11.07.2023

K Mackin Transport Limited perustettiin vuonna 2003. Se on perheyritys, jonka Kevin Mackin perusti vaimonsa Carolin kanssa. Yhden auton yrityksestä on kasvanut 28 työkuorma-auton yritykseksi ja jolla on vaikuttava kokoelma Scanian Show rekkoja.  
The Warrior päivitettiin huolellisesti nykyiseen loistavaan tilaansa vuosien aikana. Auton maalaukset ja sisustus on toteutettu intiaaniteemalla.  Käytännössä kaikki työt tehtiin Alankomaissa. Auto on vuoden 2008 malli ja niitä on olemassa vain kolme. Kaksi näistä on 580 Scaniasta on Lontoossa ja yksi 620 malli Etelä-Irlannissa ja se on The Warrior. Auto oli alun perin 4x2, mutta Kevinistä tuntui, että auto ei näyttänyt hyvältä ja se venytettiin ja muutettiin 6x2 akseliseksi. Se olikin vasta alkusoittoa kaikille muutoksille, joita vuosien aikana autoon tehtiin. Seuraavana stoppi oli Seamus Coylen luona Irlannissa, joka maalasi rungon. Seuraavaksi auto lähetettiin Van Wincoopille Hollantiin. Rekka purettiin, hiottiin ja maalattiin seuraavaa vaihetta varten. Seuraavaksi auto lähti Stefan Van Kesselin luo, joka teki kaikki metallityöt ja putket autoon. MW Designs teki taideteoksen, joka puhuu puolestaan. Carol suunnitteli sisustuksen ja hän tiesi tarsan tarkkaan mitä halusi. Sisustus täydennettiin hänen ohjeidensa mukaisesti M&M Truck Designilla, jonka jälkeen auto palasi Van Kesselille valojen viimeistelyä varten.  
Auto on omistettu hyvälle ystävälle Geraldille, joka valitettavasti menehtyi ennen kuin auto valmistui. Gerald osallistui kaikkiin näyttelyihin Mackinien kanssa ja häneltä tuli myös muutama hyvä idea auton rakentamiseen.  
- Olemme iloisia palatessamme pitkästä aikaa Power Truck Show’hun, Kevin ja Carol kertovat. Edellisen kerran he vierailivat tapahtumassa vuonna 2016 ja voittivat nostalgia-auto luokan. Tällä kertaa he tulevat Härmään koko perheen voimin. 

 


Takaisin uutisiin
Yhteistyössä

 

Blåkläder

 

Mainosvarikko Kauhava Pohjanmaan Osuuspankki
Lippu.fi
Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä