Ajankohtaista

Ajankohtaista

PTS Magazine - Sami Koivisto Ky


27.07.2023

Sami ”taata” Koivisto aloitti yritystoiminnan pyöräkuormaajan ostolla töineen v. 1999 25-vuotiaana. Pian mukaan kuvaan astui Välimäeltä ostettu puuauto ja joku sora-autokin oli kuvissa mukana pitkään. 
Tällä hetkellä yrityksellä on viisi tukkirekkaa, jotka ovat Luvian sahan ja MHY-Satakunnan ajossa. Uusin tulokas nähdään vasta Härmässä. Siellä on tänä vuonna kaksi autoa. Viimeisin taatan tekemä ja tämä uusi auto on ”muistoauto” taatalle. Uusin auto mukailee viimeisintä omilla pienillä twisteillä. 
 
Isän unelmasta meidän unelmamme 
Yritystä jatkaa kolme reipasta tyttöä: Jonna, Julia ja Janina. Joista nuorimmainen eli Janina ajaa itsekin tukkia ja kaksi vanhemmat tytöt Jonna ja Julia huoltelee ja pesee autoja viikonloppuisin. Myös kaikki kolme vävyä on töissä yrityksessä, yksi heistä Arttu Kopalainen on yrityksen toimitusjohtaja ja jatkaa hienosti Samin jalanjälkiä. 
”Haluamme jatkaa isän yritystä, koska se on ollut aina koko perheelle tärkeä yhteinen juttu, sekä menestynyt hienosti. Hommahan ei toimi ilman huippukuskeja ja se on kuin lottovoitto tähän porukkaan. Kuskit ovat hyviä ja kokeneita, joihin voi luottaa 100 % sesti.” 
 
Tämän uudenkin auton teippaa raakateippi, rakentamisessa vahvasti edelleen mukana Lähdekorven paja Kiikoisista. Päälirakenteet Metaldonilta ja valot ja valoraudat RST-Steeliltä. 
 
Legends Never Die, Sami menehtyi tapaturmaisesti lokakuussa 2022 vain 48-vuotiaana.  


 


Takaisin uutisiin
Yhteistyössä

 

Blåkläder

 

Mainosvarikko Kauhava Pohjanmaan Osuuspankki
Ajolinja Mascus Lippu.fi
Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä