Ajankohtaista

Ajankohtaista

PTS Magazine - Transports Pierrardin taidonnäyte


10.07.2024

Vuodesta 1947 lähtien belgialaisen Pierrardin perhe on ajanut teitä tarjoten eläinten rehuja, kiitos monipuolisen kaluston ja tyylikkäästi koristeltujen kuorma-autojen. Tarinan alussa Alphonse huolehti perunoiden ja maidon toimituksista. Vuonna 1960 Alphonsen poika Edgard liittyi yritykseen ja auttoi isäänsä monipuolistamalla eläinten kuljetuksia. 
Vuodesta 2004 lähtien Edgardin poika Grégory on tuonut luovuuttaan yritykseen. Grégory ymmärsi nopeasti, kuinka tärkeää on lisätä omanlainen identiteetti kuorma-autoille. Nykyään, kun kaikki kuorma-autot ovat käyneet työpajoissa tullakseen kauniimmiksi, yrityksen viimeisin kuorma-auto, Scania 590 S, toimii erinomaisesti käyntikorttina. 
Ennen kuin päästiin tähän lopputulokseen, kuorma-auto vietiin belgialaiseen TC Works -kauppaan puskureiden, rungon peitteiden ja muiden korin osien toteuttamista ja asentamista varten. Maalauksen suhteen luotettiin ranskalaiseen XS Design -liikkeeseen, joka toteutti kolmen värin maalauksen Scanialle Grégoryn ja kuljettaja Nicolasin ideoiden pohjalta. On huomattava, että on kunnia molemmille ystäville saada kutsu Suomeen, ja he toivovat, että heidän kuorma-autonsa antaa hyvän kuvan maansa tuning-osaamisesta. 


Takaisin uutisiin
Yhteistyössä

 

Blåkläder

 

Mainosvarikko Kauhava Pohjanmaan Osuuspankki
Lippu.fi
Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä