Ajankohtaista

Ajankohtaista

PTS Magazine - Tuntematon Sotilas


04.07.2023

- Power Truck Show on ollut suosikki siitä lähtien, kun olimme siellä ensimmäistä kertaa vuonna 2016, Anton Tapani kertoo. - Olemme ladanneet kanuunat ja osallistumme Power Truck Show’hun tänä vuonna kolmella autolla, hän naurahtaa. 
 
Tuntematon sotilas on päätähti. – Olin pohtinut teemaa pitkään ja halusin osoittaa kunnioitusta äidilleni ja isoisälleni Yrjölle ja samalla kertoa meidän ja heidän historiastaan, Anton selvittää. Hänen isoisänsä oli Suomen talvisodan ja jatkosodan veteraani. – Puhuin ajatuksistani John Troengin kanssa ja meille syntyi kuva siitä, että miltä auto tulisi näyttämään, Anton kertoo. Se oli tärkeää, että autoon tulisi valokuvia isoisästä ja auton etuosasta tulikin isoisän muistolle varattu paikka. – Tulos oli mielestäni uskomattoman onnistunut, Anton kertoo tyytyväisenä. Toinen puoli autosta osoittaa sodan vakavuuden ja kurjuuden, kun taas toinen puoli kertoo yhteisöllisyyden voimasta. – Isoisä aina sanoi, että muistakaa pojat, ettei sota yhtä miestä kaipaa, Anton miettii.  
 
Päällirakenteet tehtiin PG Techissä, Boråsissa. Kaappi rakennettiin räätälöidysti, jotta siitä saatiin mahdollisimman tehokas ja helppokäyttöinen. Hydrauliikka toimii eri virtauksilla riippuen siitä, että mitä traileria halutaan vetää. Kaikki lisävalaistus tulee Briodlightsilta ja valot ovat olleet kultaa koko talven, kun ne valaiset 360 astetta auton ympärillä. Sisustuksen teki Lars BRL i Borlängessä. - Sielläkin minulla oli visio siitä, miltä halusin auton sisustuksen näyttävän, Anton kertoo. Koska hän viettää suuren osan viikostaan auton hytissä, oli tila yritettävä käyttää mahdollisimman hyvin. Matkustajan istuin korvattiin Mercedes Solostarin istuimella. Sänky nostettiin ylös kuten vanhassa Toplinessa. Ja Lars asensi suurimman koskaan asentamansa stereon kuorma-autoon. Autoon tuli yhteensä 32 kaiutinta, joista 16 on bassoa.  
 
Tämä upea luomus on nähtävissä Power Truck Show’ssa. 

 


Takaisin uutisiin
Yhteistyössä

 

Blåkläder

 

Mainosvarikko Kauhava Pohjanmaan Osuuspankki
Ajolinja Mascus Lippu.fi
Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä