Ajankohtaista

Ajankohtaista

PTS Magazine - Veljekset Seppälän katseenvangitsijat


27.07.2023

Veljekset Seppälän veljeksillä Larilla ja Terolla oli viime vuonna kiireinen Power Truck Show’n tapahtumaviikko. Scania S650 oli nimittäin vielä viimeisellä viikolla teipattavana Santala Printillä, mutta niin vain valmista tuli ja valmis auto nähtiin Power Truck Show’ssa. Nyt tämän auton lisäksi tämän vuoden Power Truck Show’ssa nähdään kaksi uutta Veljekset Seppälän autoa, Mercedes Benz Actros ja Scania S 560 Super. Veljekset Seppälä on perustettu vuonna 2017, mutta Scania S650 oli ensimmäinen auto, jota on laitettu enemmän yrityksen näköiseksi. Kaksi uutta autoa on nyt myös tunnistettavissa Seppälän väreissä, jossa toistuvat valkoinen, sininen ja lila. Autoissa olevat kuvat on kaikki teipattu Santala Printillä. – Moni luulee, että autot on maalattu, mutta kyllä nämä oikeasti on tehty teipeillä, Lari Seppälä naurahtaa.  
– Ensimmäiseen autoon haluttiin kotkaan liittyvää kuvaa, kun olemme Kotkasta kotoisin, Lari selvittää. Jokaisessa autossa on oma teemansa, kuitenkin naiskauneus ja värimaailma pysyvät samana jokaisessa autossa. Autoihin on asennettu myös kiiltävää rosteria näköä tuomaan Custom Partsilla. 
Veljekset Seppälän autot kulkevat ympäri Suomea kierrätystavaran kuljetuksia hoitaen. Lisäksi liikenteessä on kaksi rahtiautoa. 


Takaisin uutisiin
Yhteistyössä

 

Blåkläder

 

Mainosvarikko Kauhava Pohjanmaan Osuuspankki
Lippu.fi
Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä