Ajankohtaista

Ajankohtaista

Super Truck -luokan esittely


18.06.2024

Super Truck 2024 


Yleisö on jälleen kerran tehnyt merkittävän tehtävänsä ja valinnut Super Truck -luokkaan kymmenen kauneimmin maalattua, rosterin kiiltoisinta ja hienoimmin rakennettua autoa. Tämä eliittiluokka löytyy omalta Super Truck -näyttelyalueeltaan, joka sijaitsee U3-alueella. On kuitenkin tärkeää huomata, että elokuussa viisi autoa joutuu luopumaan paikastaan Super Truck -luokassa, kun haastajaluokasta nousee viisi uutta, tarkoin valittua yksilöä parhaimpien joukkoon. 
Super Truck -luokka muodostuu täysin yleisön antamien äänien perusteella. Lopullinen sijoitus ei kuitenkaan riipu pelkästään yleisön äänistä, vaan myös muiden Super Truck -luokassa olevien kilpailijoiden äänistä ja pisteytyksestä. Näin ollen Super Truck -luokkaan nousseet autot äänestävät toisiaan, ja näiden äänten perusteella valikoituu Power Truck Show’n autonäyttelyn voittaja, eli arvostettu Best in Show -titteli. 


Autonrakentajat tekevät ahkerasti töitä ja käyttävät kaiken taitonsa ja luovuutensa, jotta he voisivat sijoittua kovimman kymmenen joukkoon Super Truck -luokassa. Tämä kilpailu ei ole vain teknistä taituruutta, vaan myös esteettistä täydellisyyttä vaativa koitos. 
Autonäyttelyssä on mukana satoja toinen toistaan upeampia autoja, joista jokaisen kävijän on löydettävä oma suosikkinsa ja annettava äänensä sille. Äänestäjien joukossa jaetaan upeita palkintoja, muun muassa Kärcherin laadukkaita tuotteita, mikä tekee äänestämisestä entistä houkuttelevampaa. 
Tällä aukeamalla esitellään Super Truck -luokkaan äänestetyt autot. Tämä esittely tarjoaa katsauksen niihin ajoneuvoihin, jotka ovat herättäneet eniten ihastusta ja saaneet eniten ääniä yleisöltä. Kullakin näistä autoista on oma tarinansa ja omat erityispiirteensä, jotka tekevät niistä ainutlaatuisia. Tämä esittely ei ole vain autojen juhlaa, vaan myös niiden rakentajien työn ja omistautumisen arvostusta. 
Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin. 
 
1. P. Björk Transport Ab, Pännäinen 
Scania R560, vm. 2023 
Luokka: Puoliperävaunun vetoautot + traileri 
 
Peter Björk on käynyt Härmässä ihan ensimmäisestä tapahtumasta lähtien. Paljon on Björkin autojen ulkonäkö muuttunut vuosien saatossa verrattuna ensimmäiseen Power Truck Show näyttelyyn. Viime vuoden näyttelyssä vuosien työ tuotti tulosta, kun Björkin auto räjäytti potin ja voitti Best in Show tittelin!  
 
Terveiset Peteriltä: 
Viime vuosi ylitti kaikki odotukset, kun voitimme koko kisan. Harmitti, etten itse ollut paikalla. Nyt on ollut kiirettä, sillä rakennamme uutta pajaa. Toiminta on kasvanut niin paljon, että oma pihapiiri ei enää riitä tilojen puolesta. Olemme hyvillä mielin tulossa Härmään puolustamaan Best in Show -titteliä. 2. Team Tapani Trucking, Muodoslompolo, Ruotsi 
Scania S770, ”Tuntematon Sotilas”, vm. 2022 
Luokka: International semitrucks 
 
Team Tapani Trucking on jo vuosia tuonut mukanaan näyttelyyn upeita luomuksia, jotka ovat herättäneet aina yleisön kiinnostuksen. Niin myös viime vuonna, kun ”Tuntematon Sotilas” nousi haastajaluokasta Super Truckin kärkeen toiselle sijalle. Tänä vuonna tapahtumaan ollaan jälleen tulossa useamman auton voimin.  
 
Terveiset Antonilta: 
Talvi 23–24 on monille ollut vaikea talvi, korkeat polttoaineiden hinnat ja matala työllisyys ovat tehneet monien elämästä haastavaa. Mutta kesä on täällä ja nautimme odotetusta lämmöstä. 
 
Odotamme innolla Power Truck Show'ta 2024, se tulee olemaan uskomattoman hauskaa! Olemme Super Truck luokassa Tuntemattoman sotilaan kanssa, ja meillä on myös kaksi muuta autoa mukana. Tavoitteenamme on pitää hauskaa! Toivottavasti näemme siellä! 


 
3. Molanders Transport, Göteborg, Ruotsi 
Scania T650, 2020 
Luokka: Vaihtolava-autot 
 
Molanders Transportin “King of New York” on saanut paljon huomiota erityisen näyttävistä maalauksista ja yksityiskohtaisista koristeluista. Molandersin porukka on osallistunut jo usean vuoden ajan Härmän näyttelyyn ja ovat jälleen innoissaan tulossa mukaan.  
 
Terveiset Richardilta: 
Vuosi on sujunut hyvin ja auto on ollut jatkuvasti liikenteessä koko vuoden. Power Truck Show on upea näyttely, jossa on paljon hienoja autoja ja mukavia ihmisiä. Hienoa tulla taas elokuussa Härmään! 


 
4. Hautanens Åkeri Ab, Vöyri 
Scania R660, vm. 2023 
 
Hautanens Åkeri on ollut jo usean vuoden ajan mukana Power Truck Show’ssa. Heidänkin panostus viimein palkittiin ja viime vuonna avautui paikka 10 parhaan joukkoon, kun yleisö äänesti auton Super Truckin parhaimmistoon.  
 
Terveiset Niclakselta ja Jennylta: 
Vuosi on ollut työn täyteinen kaikin puolin. Puuta ollaan ajettu ympäri koko valtakuntaa ja myös Ruotsissa. Meidän tiimi on tehnyt kovasti töitä saadakseen tämän vuoden näyttelyauton valmiiksi. Osallistumme Power Truck Show'hun ja Super Truck-luokkaan suurella mielenkiinnolla. On jännittävää nähdä, kuinka pärjäämme Super Truck-luokassa. 
 
Hautanens Åkeri Ab toivottaa kaikille osallistujille ja Power Truck Show'n vierailijoille hyvää kesää. Nähdään elokuussa! 


 
5. K. Salonen Oy, Kannus 
Scania R660, vm. 2022 
Luokka: Kaappi-/rahtiautot 2022-2024 
 
Kannuksen mies onnistuu aina autojensa kanssa, jotka vuodesta toiseen ovat mukana Super Truck luokassa. Viimeistellyt ja siistit ajoneuvot miellyttävät kansan ja kanssakilpailijoiden silmää.  
 
Terveiset Henriltä: 
Kyllä pitkän talven jälkeen on hyvä fiilis suunnata kohti kesää ja päätapahtumaa Härmään. On mahdollista, että voimme nähdä myös uuden Scania R660:n, mikäli saamme sen valmiiksi ajoissa. Scaniaan liittyvien toimitusvaikeuksien takia auton saapuminen on kuitenkin viivästynyt useaan otteeseen. Nähdään Härmässä! 


 
6. Müller Ermensee GmbH, Ermensee CH, Sveitsi 
Scania 660 S, vm. 2023 
Luokka: International semitrucks + trailer 
 
Viime vuonna ihmisiä hämmästyttänyt Indiana Jones -rekka on mukana myös tämän vuoden näyttelyssä. Upeat yksityiskohdat Indyn sisustuksessa kruunasivat tämän vihreän smaragdin kokonaisuuden.   
 
Terveiset Franzilta: 
Vuosi on ollut erinomainen, jonka aikana Indy Truck keräsi runsaasti ihailua ja huomiota. Odotamme innolla tulevaa näyttelyä Suomessa, sillä meille on aina suuri ilo ja kunnia olla osa Power Truck Show'ta. Olemme ylpeitä siitä, että meidät otetaan aina lämpimästi vastaan ja arvostetaan osana tätä upeaa tapahtumaa. Kiitämme kaikkia järjestäjiä ja osallistujia tuestanne ja kannustuksestanne. Kiitos teille kaikille ja elokuussa Härmässä nähdään. 7. Sami Koivisto Ky, Sastamala 
Scania R770, vm. 2023 
Luokka: Puuautot 
 
Sami Koiviston perhe halusi kunnioittaa isänsä muistoa rakentamalla tämän upean puuauton. Puuauto kahmi palkintoja useassa luokassa tullen puuautoluokassa kolmanneksi ja tullen yleisöäänestyksessä haastajaluokan ykköseksi. 
 
Terveiset Julialta: 
Viime vuosi on opettavainen ja osiltaan myös raskas. Talvi oli niin pitkä ja luminen, välillä meinasi usko kaikilta loppua. Hyvällä yhteistyöllä on kumminkin pärjätty ja päästy eteenpäin. Kevät ja aurinko toi mukanaan lisää uskoa tulevaan. Paljon on taas opittu uutta ja kerrattu vanhaa. Mutta helpolla ei luovuteta eli eteenpäin mennään. Suuri kiitos ja hatunnosto omille kuljettajille ja Lähdekorven pajalle. Hyvällä mielellä lähdetään mukaan Härmään tänäkin vuonna.  

 
8. Järvinen Transport, Rusutjärvi 
Scania 660 S, vm. 2024 
Luokka: Puoliperävaunun vetoautot + traileri 
 
Juha Järvisen ja pojan Konstan vankkumaton yhteistyö on tuottanut jälleen erityisen upean yhdistelmän, jota saamme Härmässä ihailla elokuussa. Team Järvinen on ollut jo usean vuoden ajan Super Truck luokan kahinoissa mukana. 
 
Terveiset Juhalta: 
Vuosi on sujunut hyvin, ja töitä on riittänyt. Tammikuussa otimme käyttöön uuden auton, ja helmikuussa siihen lisättiin kärry. Kokonaisuuden nimi on American Sniper, joka osallistuu tämän vuoden näyttelyyn. 
 
Taas kerran hyvällä tiimillä saimme aikaan näyttävää jälkeä Super Truck -luokkaan. Kilpailu kovenee vuosi vuodelta, mutta pidämme hyvän fiiliksen ja emme ota liian tosissaan. 
 
Hienointa projektissa oli, että poikani Konsta, 14 v., oli mukana rakentelussa päivin ja öin. Sisustus on pitkälti tehty hänen toiveidensa ja ideoidensa pohjalta, toki myös isän ja kuljettajan mielipiteitä kuunnellen. 
 
Odotamme Härmää innolla. Se on aina rakenteluhomman kohokohta, jossa näkee tuttuja ja tuntemattomia. Ja hauskaa on, koska Härmässä ei koskaan sada.  
9. Jarkko Myllymäki, Kaustinen 
Scania R650, vm. 2021 
Luokka: Puuautot 
 
Myllymäen puuautot ovat aina herättäneet suurta kiinnostusta, johtuen niiden hillityn näyttävistä maalauksista sekä taitavasta rakentamisesta.   
 
Terveiset Jarkolta:  
Mehän ollaan jo vanhoja kävijöitä ja ollaan tulossa vähän sillä mielin, että jospa nyt vielä kerran lähdetään mukaan. Nautitaan nyt tänä vuonna vielä koko rahan edestä ja nautitaan tunnelmasta. Meidän autot on tehty sillä ajatuksella, että tehdään sellainen, josta itse tykätään. Rakentelutaso on nykyään erittäin kova. Härmässä nähdään! 

 


10. Kuljetus T. Niinimaa Oy, Ruukki 
Scania R590, vm. 2022 
Luokka: Kaappi-/rahtiautot 2022-2024 
 
Niinimaan autot ovat ilahduttaneet Power Truck Show’n kansaa upeilla ja näyttävillä 
teemoilla esimerkiksi Harry Potter ja Frozen elokuvista. Viime vuonna yleisö pitikin niin kovasti Niinimaan autosta, että se oli yksi haastajaluokan nousijoista Superiin.  
 
Terveiset Topilta: 
Jälleen innolla odotamme tapahtumaa. Hienoa nähdä, että millaista kalustoa paikalle saapuu ja mukava taas nähdä ihmisiä. Tulee varmasti hieno viikonloppu! Me yritetään saada rakennettua perussiisti työkalu taas näytille, niin tulkaahan paikalle. Härmässä nähdään! 


 
  


Takaisin uutisiin
Yhteistyössä

 

Blåkläder

 

Mainosvarikko Kauhava Pohjanmaan Osuuspankki
Lippu.fi
Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä