Ajankohtaista

Ajankohtaista

PTS Magazine - Extreme muutostöitä


28.06.2023

Power Truck Show on meille jokavuotinen perinne ja pidämme sitä kiistatta kovimpana näyttelynä Suomessa. Siksi siihen osallistuminen ja arvostelussa pärjääminen luo paineen, jossa puristuu timantteja. Vaikka auto on pärjännyt hyvin rajojen ulkopuolellakin, on kotimaassa menestyminen se tavoite, jonka eteen tehdään töitä tiimillä, joka koostuu eri alojen parhaista ammattilaisista. Automme on meille työkalu, käyntikortti, demolaite, messumagneetti ja testialusta. Tämän kaluston rakennustyön kannattavuutta on mahdotonta selittää järjellä, mutta toivottavasti se inspiroi myös muitakin kuin meitä. Tyylikkyys, korkea laatu ja toimivat innovatiiviset ratkaisut ovat olleet ne, joista meidän rakentamamme autot ovat tunnettuja ja näillä kulmakivillä mennään edelleen.

Auto on ollut promo käytössä Extreme Duudsoneilla ennen meille tuloa, joten Härmän näyttelyssä auto palaa ns. kotimaisemiin. Extreme on myös jatkunut sen tultua meille. Autoon on muutettu: jarrut, Ilma-alusta, kaikki valot, lämpöeristetty, ääni eristetty, jatkettu konepelti, spoilerit joka nurkkaan, työvalot, hälyvalot, lisävalot, alustavalot, valaistut vanteet, mikro, jääkaappi, kojelauta, sähkösäätöinen työpöytä, Ilmastoidut istuimet, kompressori ilmakelalla, 16A 230V kelalla, varavirtajärjestelmä, Can-väylä ohjattu valojen ohjausjärjestelmä, audio järjestelmä, vanteet jne. Muutosten lista on pitkä ja osaa autosta on muutettu useammankin kerran, jotta se paras ja viimeisin ratkaisu on löytynyt.  

Auto erottuu parkkipaikalta vähän liikakin, mutta näyttelyrivissä se on kuin kotonaan. Autolle on tehty myös kärry samanlaisesta 2-vuotta vanhasta ja 50 tkm ajetusta Transporterista. Alusta on siinä täysin erillisjousitettu ja kori ja muutostyöt on tehty alkuperäisyyttä vaalien OEM tyyliin. Maantien päällä ero kärryn kanssa ajettaessa on valtava. Yhdistelmä herättää paljon huomiota ja moottoritiellä hidastetaan jopa vierelle peukuttamaan sekä heiluttamaan. 
 2-vuotta sitten Nordic Trophy reissulla tapahtunut tapaturma oli viedä hengen, mutta toipilas aikanakin kyti edelleen halu tehdä näytille vieläkin edustavampi auto. Tänä vuonna tulemme näkymään entistäkin näyttävämmin, koska ulkopuoleen on panostettu aivan erityisesti ja sisäpuolelle on tehty käytännöllisyyttä ja viimeistelytasoa nostavia parannuksia. 

Härmässä nähdään! 

 

Teksti Aki Uppa


 


Takaisin uutisiin
Yhteistyössä

 

Blåkläder

 

Mainosvarikko Kauhava Pohjanmaan Osuuspankki
Ajolinja Mascus Lippu.fi
Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä