Ajankohtaista

Ajankohtaista

PTS Magazine - Lapin maisemia ja kotkan liitoa  


11.07.2023

Ranuan Piittisjärveltä kantautuu Lapin maisemat myös Etelä-Pohjanmaan lakeuksille Härmään, kun Hanhisuanto suuntaa kalustonsa kanssa Power Truck Show’hun. Autonäyttelyyn tullaan kahdella autolla, jotka kumpikin ovat kokeneet suuret muodonmuutokset. Kotkateemainen auto on rakennettu uuteen kukoistukseen vanhasta rahtiautosta. Auto on saanut vaihtolavalaitteet ja kuljetuslavan, hytin sisämuovit on maalattu ja sisusta on verhoiltu nappinahka tyylillä. Punaisen värisessä ulkomaalauksessa liitelee Scanian kotka vuoristomaisemissa ja teema jatkuu myös hytin takaseinässä.  
Toisessa violetin sävytteisessä autossa näkyy Lapin maisemia. Tämäkin auto koki ison muutoksen, kun se sai perätä 120 cm pitkän jatkon hyttiin. Maalausteemana on Lapin erämaa ja sen eläimet. Sisutuksessa näkyy nappinahka verhoilu ja kunnon tunnelmavalot. Lisäksi hytistä löytyy ”olohuone”,  jossa voi katsoa vaikka lempisarjoja 39 tuuman televisiosta kulmasohvalta.  
Kummankin auton maalaukset ovat ylikiiminkiläisen Design Jukka Sarajärven käsialaa. Jukka tuo autonäyttelyyn myös omaa kalustoaan esille muun muassa vaihtolava-autoluokassa kilpailevan ”Metal Room” Scanian. 


Takaisin uutisiin
Yhteistyössä

 

Blåkläder

 

Mainosvarikko Kauhava Pohjanmaan Osuuspankki
Lippu.fi
Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä